František Pillmann: Knížepán se přiznal, že knížecí družina TOP 09 je postavená na vodě

29.11.2013 12:26

V interview Daniely Drtinové kníže pán přiznal, že TOP 09 "nemá propracovanou myšlenkovou základnu" a nemá ani "solidní základ". A že je jen "knížecí družinou".

František Pillmann: Knížepán se přiznal, že knížecí družina TOP 09 je postavená na vodě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

V Interview Daniely Drtinové včera odpoledne (28.11.2013 18hod35min) předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg přiznal,  že TOP 09 "nemá propracovanou myšlenkovou základnu" a nemá ani "solidní základ", ba ani střechu nad ním. A že jsou jen "knížecí družinou" dvou lidí - jednoho knížete a jednoho Kalouska.  Jaksi mi chybí, že se hlídací psi demokracie z Respektu, Hospodářských novin, České televize, MFD, LN atd., do knížete nepustili se stejnou nekompromisností, s  jakou buší do nových stran, zejména Babišova ANO a Okamurova Úsvitu, které kvůli předčasnosti voleb ani neměly čas se pořádně postavit na nohy. TOP 09 měla času dost, dlouhá léta, a to je navíc složena ze zkušených politických matadorů, kteří měli dostatečný čas na myšlenkové vybroušení k dokonalosti. Dvojí metr a fandění svému družstvu jsou největší nemocí české žurnalistiky.

František Pillmann
autor je lékař, byl poslancem za ODS a předsedou sociálního výboru FS

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Absence historické paměti

15:22 Ivo Strejček: Absence historické paměti

Přestože oslavy konce II. světové války jsou již bezmála týden za námi, chci se k nim dnes ještě vrá…