František Štván: Okamura je hloupější než jsem si myslel

18.09.2013 22:36

Nechal se totiž opakovaně slyšet, že by Romové měli usilovat o vznik vlastního státu. Na této myšlence nevidí nic extremistického. No budiž. Masaryk také usiloval o vznik vlastního státu Čechů a Slováků. Co ve mne v názvu článku vyjádřené podezření vyvolává, je jím pronesená věta."My nikoho vystěhovat nechceme, jen chceme, aby pro všechny platily rovná práva i povinnosti."

František Štván: Okamura je hloupější než jsem si myslel
Foto: Hans Štembera
Popisek: Základem volebního programu hnutí Úsvit je prosazení zákona o referendu. Přes to prý nejede vlak

S důrazem na stejná práva a povinnosti lze souhlasit, ale každý rozumný člověk se musí ptát. Co nedokáže Čech, Moravák, "kříženec" Češky s Japoncem, na rozdíl od Romů? Krást? Nedodržovat pravidla slušného soužití a zákony? Být líný? Všechny tyto činnosti mnou výše zmínění zástupci etnik zvládnou hravě a co se týče nominální výšky zlodějen, pak dva až tři VIP Češi v bílých límečcích usazeni v politických, hospodářských či podnikatelských funkcích strčí všechny Romy, kteří si jako oni také rádi nakradou, co se týče národohospodářských škod, hravě do kapsy. Je však docela možné, že Okamurovi, neboť si je těchto skutečností stejně jako já vědom, nedodržování pravidel slušného chování a zákonů u Romů apriori nevadí, neboť by tím pádem musel mít výhrady ke všem etnikům světa. Pak by měl poctivě říct, které důvody ho k podobným radám vedou.

Kdybych byl mimořádně podezíravý, jako že nejsem, pak bych si i já mohl myslet, že Okamuru mohou částečně ovlivňovat japonské geny, které musely(mírumilovný národ by se k tomu nesnížil) být například příčinou mimořádné krutosti Japonců vůči Číňanům v jejich tehdejším hlavním městě Nankingu, a to i přesto, že Číňané měli vlastní stát. I japonský soud v Tokiu 27. 8. 2002 konstatoval, že si japonská vojenská jednotka vedena pod číslem 731 ověřovala smrtící účinky biologických zbraní na čínských vězních. Zkrátka a dobře.

Neznám etnikum na světě, které by, co se týče negativní morálky, mohlo poučovat etnikum jiné. Proto vidím "Japonce" Okamuru hloupějšího než jsem si myslel. Absenci dodržování práv a povinností v ČR zakládání nového státu Romů nevyřeš. Naše trestně právní legislativa je totiž záměrně, díky našim etnickým zástupcům v poslaneckých a senátních lavicích, bezzubá. Kdyby tomu bylo opačně, pak by museli povinnosti dodržovat i ti, kteří náš stát, ne po kabelech a po poklopech od kanálů, ale po miliardách, soustavně rozkrádají. Pravda, hluk dělají vzdáleni od našich příbytků, neboť kdo by s těmi okradenými žil...

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…