František Štván: SPOZ za tichého souhlasu prezidenta Zemana přijímá přeběhlíky

02.09.2013 15:03

Přestup senátora Regece, zvoleného za ČSSD, do SPOZ by měl být pro čestné lidi něco jako zvonění budíku, které snílka z krásného snu probudí do smutné reality běžného života. Čestného zdůrazňuji proto, neboť jen nečestný člověk nedokáže všem měřit jedním metrem.

František Štván: SPOZ za tichého souhlasu prezidenta Zemana přijímá přeběhlíky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Je také senátorem za ČSSD, tedy byl. Teď bude jezdit za stáj SPOZ

Prezident Zeman, ikona SPOZ, se kdysi s notnou dávkou opovržení v hlase nechal slyšet, že jsou v Parlamentu ČR politické subjekty (přeběhlíci), které kandidovaly za jinou politickou stranu, než v které se aktuálně nacházejí. Absolutně se nenamáhal rozlišovat, byla-li jim tato volba stranickou Alma Mater vnucena, či se jednalo o zištný ("Melčákovský") politický obchod.

Pokud mi něco neuniklo, tak jsem stejné prezidentské hromy blesky na adresu senátora Regece neslyšel. Proto mi nezbývá, než tento selektivní přístup, který by neměl být ve výbavě čestného prezidenta, prezidentu Zemanovi a všem co mu slepě odezírají ze rtů, připomenout - SPOZ za tichého souhlasu prezidenta Zemana přijímá přeběhlíky.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Co chtějí muslimové

12:17 Petr Hampl: Co chtějí muslimové

Denní glosy Petra Hampla.