František Štván: Šmírák senátor Doubrava obviňuje média ze šmíráctví

11.12.2013 19:05

Senátor Doubrava (Severočeši.cz) je rozhořčen činem pracovníků České televize, ačkoliv není na 100% jasné, jestli zveřejnění Rusnokova rétorického striptýzu bylo jejich zlým úmyslem či nikoliv.

František Štván: Šmírák senátor Doubrava obviňuje média ze šmíráctví
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava

Přitom se nedávno ve svém článku na Parlamentních listech, ve kterém popisuje dvojí metr pracovníku na sociálce, kteří se podle jeho očitého svědectví  k "bílé" samoživitelce nemocného dítěte, kterou doprovázel, aby si udělal fundovaný názor, jak to na tomto úřadě chodí, chovali hůř, než k Romce, která si čekání údajně krátila telefonováním z mimořádně luxusního mobilu.

Jeho šmíráctví spočívalo v tom, že ač je to neslušné, její privátní hovor, který se údajně týkal její schopnosti získat ze sociálky obrovské peníze, poslouchal a čtenářům jeho obsah sdělil. Pokud bych připustil jeho teorii, že to byl ze strany médií záměr dotyčným politikům škodit a poškozovat náš národ, pak musím v rámci objektivity dodat, že i jím zveřejněný privátní hovor Romky, mohl mít stejný cíl. Škodit dotyčné paní a poškozovat etnikum, jehož je součástí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…