František Štván: Zeman je největším polistopadovým politickým nepřítelem demokratické levice

28.10.2013 17:49

Jen jeho zaslepený obdivovatel, byť jich je jak volby ukázaly na výsledku SPOZ jen 1,5% a toto číslo možná bylo dosaženo i za přispění pučistů z řad ČSSD, si nemůže myslet, že to je on kdo řídí podrazácké "socanské" loutky, do jejichž čela se postavil Michal Hašek, který by mi musel stát modelem, pokud bych byl sochařem a dostal bych zakázku, abych ztvárnil nejhorší politické vlastnosti. Dokonce mám pocit, že bych vytvořil sousoší, které by připomínalo to kdysi stojící na Letné, a jemuž dominoval Stalin, aby se dostalo i na "Škromachy", "Tejce" a boxera z Děčína.

František Štván: Zeman je největším polistopadovým politickým nepřítelem demokratické levice
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Lidé s politickou pamětí si po včerejšku museli uvědomit, že by tato situace nastala už po volbách v roce 2010, pokud by Jiří Paroubek nevyvodil z výsledku voleb, byť je vyhrál s větším procentním ziskem než který dnes ČSSD získala v předčasných volbách, osobní odpovědnost, když z čela strany odešel.

Parodoxně mohlo dojít k analogické situaci, pouze by  se pučisté místo na Hrad jeli poradit na Vysočinu a možná by v jejich  řadách  stál v roce 2010 i  jejich dnešní oběť Bohuslav Sobotka, který má na dnešní situaci lví podíl v tom smyslu, že z pozice předsedy ČSSD rázně nezastavil útoky vedené na jeho předchůdce. Tehdy jsem ho varoval, že není možné, aby okamžitě po volbách stranickými útoky(pravice radostí tleskla i patama) na vítězného předsedu  vzkazovala ČSSD voličům, že se rozhodli správně, že ji(Paroubka)nepodpořili a ti co ji(Paroubka) podpořili, že se  rozhodli špatně. Dovolil jsem si mu prognózovat, že jednou skončí stejně. Trvalo to jen tři roky a má vize( nemám z toho radost) se naplnila. Kdo včera pomáhal sít vítr, sám dnes bouři sklízí.

Přesto aktuální postoj Sobotky vítám, neboť díky němu budou mít občané možnost vidět všechny ty "Haškovce", kteří nikdy neuměli vyvodit osobní odpovědnost a jen  čekali při zdi, aby toho, kdo jim nezajistí mocenská koryta plná sociálních jistot , rituálně ušlapali. Díky Sobotkou zvolené obraně si budeme moci uvědomit, jaké "nadstranické" monstrum obsadilo Hrad, neboť se ukázalo, že Zemanův židovský vtip, který přednesl v nedělních OVM, byl důkazem, že už je společně se zrádci uvnitř ČSSD o osudu Sobotky, ale i ČSSD rozhodnuto, neboť trvám na tom, že Zemanovi šlo vždy o rozklížení ČSSD až na prvním místě.

Bez jeho požehnání, že pučisty  v rámci svých kompetencí podpoří, by si to tyhle podrazácké kreatury nepochybně netroufly.

I když se z mého občanského  pohledu ukazuje, že je prezident Zeman skutečně největším nepřítelem naší demokratické levice, neboť aktuální povolební postavení ČSSD je ve stádiu, kdy si od ní nejen pes, ale ani potenciální koaliční partneři  chtít  kůrku vzít nebudou, tak přesto v této situaci vidím  jedno velké plus.

Budeme mít jedinečnou   možnost všechny  ty rádoby levičáky, kteří škodí těm nejobyčejnějším lidem, ačkoliv se bijí v prsa, že jim na nich záleží, vidět v jednom šiku. Je přeci naprosto zřejmé, že z výtvoru v sobotu večer upečeném na Hradě s ingrediencí donesenými zrádci obyčejných občanů(voličů ČSSD) bude právě obyčejným lidem mimořádně špatně. Šance na zlepšení sociálních podmínek občanů a očistu společnosti od šibalů jsou v pr....!

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …