Generálmajor Hynek Blaško: Člověku by se chtělo smát, ale jen se mu křiví ústa

20.03.2017 12:08

Dlouho očekávaná Směrnice Evropské komise o zbraních spatřila světlo světa. Není to tedy žádné překvapení. Bohužel překvapením je drzost EK, s jakou obhajuje tuto Směrnici, prý zlepšení podmínek pro boj s terorizmem. Člověku by se chtělo smát, ale jen se mu křiví ústa nad bláhovostí pana Junckera. Kdo jen trochu poznal reálný stav věcí ví, že tímto nikdo teroristy neodradí ba naopak. Čím bezbrannější budeme, tím víc budou smělejší v uskutečňování svých šílených vražedných plánů.

Generálmajor Hynek Blaško: Člověku by se chtělo smát, ale jen se mu křiví ústa
Foto: Hans Štembera
Popisek: Generálmajor v záloze Hynek Blaško

Znárodňovat se nebude, to už tady bylo

Co si vymyslíte příště, když už dnes mluvíte o tom, že Směrnice je příliš měkká. Budeme za dva roky odevzdávat dlouhé i krátké kulové zbraně? Mnozí máme v těchto zbraních slušný majetek a vy nám ho budete brát? Tak to tedy ne, znárodňovat se nebude, to už tady bylo.

V ČR máme velice přísný Zákon o zbraních a střelivu, takže se jen tak někdo ke zbrojnímu průkazu, a tudíž možnosti nabýt zbraň, nedostane. Toto mě vede k přesvědčení, že u nás tuto pitomou Směrnici implementovat nemusíme. Pokud ano, naskýtá se otázka k čemu máme náš národní zákonodárný sbor. Vydejte Směrnici a zrušte národní zákonodárné sbory v celé Unii a stanovte, že pouze nějaký úředník si bude jezdit do Bruselu pro pokyny, co se má dělat, aby si luza nevyskakovala. Ušetří se miliardy vydávané na jejich činnost a vy je budete moci v Bruselu prožrat. Veškerou moc ať národní státy předají do Bruselu spasitele Evropy.

Evropa zbraně nepotřebuje, protože je plná sluníčkářů

Vydejte Směrnici a zrušte zbrojní průmysl, Evropa zbraně nepotřebuje, protože je plná sluníčkářů, pravdoláskařů, vítačů a dobroserů. Zrušte chemický průmysl a zvláště výrobu dusíkatých hnojiv, aby nebylo možno vyrábět improvizované nástražné systémy. Zrušte muničky. Vydejte Směrnici a zrušte armády, stejně chodí jen sem a tam. Rusa se přestaňte bát, když tvrdíte, že na to nemá. A vůbec stejně má z těch vašich armádiček jenom srandu.

A propos národní státy, ty už stejně zanikají, a pokud Erdogan pustí do Evropy ty miliony migrantů, zaniknou úplně. Vy si myslíte, že vás nechají vládnout dál? Ne, vykopnou vás jako prašivého psa, protože svou úlohu jste splnil. Myslíte si, že tu dál bude ráj gayů a lesbiček a že je nikdo nebude házet ze střech jako odpad.  Zasloužili jste se o rozklad tradičních hodnot jako je rodina, vlastenectví. Místo toho abyste řešili problém migrace a její dopady na fungování společnosti, tak řešíte kraviny. Ty vaše sociální státy se položí, protože tvorba nebude stačit spotřebě.

Udělejte si konečně pořádek v Bruselu a pak se uctivě ptejte národních států na jejich názor na ty vaše zhovadilosti, pokud se vyskytne jediný stát, který nesouhlasí, nesmíte cokoli vydat jako závazný akt.

Odkaz proměněný v hromadu hnoje

Naši předci se musí obracet v hrobě, když vidí, jak se jejich boj o nezávislost obrací vniveč. Kolik jen padlo Poláků a příslušníků jiných národů v boji proti osmanské říši. Vy šílení neomarxisté jste jejich odkaz proměnili v hromadu hnoje. Já říkám nechci tu žádné mešity, imámy, Korán, prostě nechci. Nikdy to tu nebylo, tak ať to tak zůstane. Tady jsem doma a nikdo mi nebude vnucovat myšlenku, že většina je vlastně menšinou. Nevěřím, že jsem v této republice jediný, komu to vadí.

Ať žijí a vzkvétají myšlenky Bruselu a ať už jdou konečně do prdele. (Jaroslav Hašek „Doslov k prvnímu dílu Osudy dobrého vojáka Švejka“: Jeli třeba užít nějakého silného výrazu, který skutečně padl, nerozpakuji se podat jej právě tak, jak se to stalo. Opisovat nebo vytečkovat považuji za nejpitomější přetvářku. Slov těch užívá se i v parlamentech.“ )

Autor je krajský zastupitel za SPO.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …