Gregg Hunter: Oligarchové zhavarují systém, aby se zbavili Trumpa

24.10.2019 18:51

Ekonomický expert a mnoha cenami vyznamenaný žurnalista Dr. P.C. Roberts předpovídá, že oligarchové Nového světového pořádku (NWO), učiní cokoliv, aby zbavili Trumpa prezidentského úřadu. Dr.Roberts, který je doktorem ekonomie a byl náměstkem ministra financí v někdejší Reaganově vládě, předpovídá, že NWO přivodí třeba i pád celého finančního systému, jestliže ostatní pokusy zbavit Trumpa moci selžou.

Gregg Hunter: Oligarchové zhavarují systém, aby se zbavili Trumpa
Foto: Repro Youtube
Popisek: Americký prezident Donald Trump v OSN

Dr.Roberts vysvětluje:

„Jestliže se nedokáží Trumpa zbavit, přivodí úpadek. Před příštími volbami se staneme svědky velkého hospodářského krachu, ze kterého bude samozřejmě obviněn Trump.

Ano, až tak velkoduší dokáží Američané být. A jediná překážka, která jim v jejich snažení stojí v cestě, je Federální rezervní systém. Ten je totiž nástrojem všech newyorských bank a jestliže NWO přivede americké hospodářství k pádu, budou zruinovány i tyto banky.

Tohle je jediná zábrana a riziko – čili něco jako atomová bomba. Avšak jestliže se jinými prostředky Trumpa nezbaví, řeknou OK, přivodí hospodářský krach a banky v New Yorku budou mít prostě smůlu. Anebo naleznou nějaký svůj speciální bankovní způsob, aby se zachránily, a k čertu pak půjdou penzijní fondy, fondy vzájemné pomoci v případě nouze atd. Zkrátka nás vymažou, aby se zbavili Trumpa.“

Dr. Roberts dále vysvětluje: „V téhle záležitosti nejde o soupeření demokratů s republikány. Tady jde o zájem elit, o zájem současného amerického establishmentu, oligarchů a vůbec všech lidí, kteří dnes této zemi vládnou. Oni brání svou moc. A Trump byl zvolen lidem. Nezapomeňte, že Hillary Clintonová nazvala ty, kteří volili Trumpa, ubožáky (deplorables). Takže lidé, kteří jdou proti elitě, jsou ubozí. Voliči jsou „ubozí“.

A právě pro tohle se musí Trumpa zbavit. Oni totiž dobře vědí, že každý další člověk, který by se pokusil vést zemi spíš než sloužit vládnoucí třídě, bude už z předpokládaného bídného Trumpova osudu vědět, že nemá šanci. A že i kdyby se nakrásně do Oválné pracovny Bílého domu dostal, bude zhanoben, spoután a nakonec z úřadu vyštván.

A po něčem takovémto nebude už nikdo nikdy toužit.

Dnes zde máme operaci CIA proti prezidentovi, jejíž faleš je naprosto průhledná. A jestliže Američané tuto faleš neprohlédnou, sejdou z historie jako ti nejstupidnější tvorové, kteří kdy šlapali půdu této země. A proto si svůj osud zaslouží.

Bude to konec Ameriky.“

(přeložil Lubomír Man)

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Poučení ze Zašové

10:14 Zdeněk Jemelík: Poučení ze Zašové

Valašská vesnice Zašová má pevné místo v mých vzpomínkách na vzdálené mládí, proto mě zaujala zpráva…