Hassán Atalay: Díváme se v přímém přenosu na regulérní islamizaci Evropy

21.10.2015 18:48

Před několika dny jsem se rozhodl, že se nebudu pár dní vyjadřovat k migrační krizi a budu pouze sledovat její vývoj. Je zarážející a zároveň fascinující sledovat,jak řídnou řady odpůrců migrantů, než aby tomu bylo z logiky věci přesně naopak, jelikož jak říká klasik - Čeho je moc, toho je příliš!

Hassán Atalay: Díváme se v přímém přenosu na regulérní islamizaci Evropy
Foto: Alena Hechtová
Popisek: Hassán Atalay

Položil jsem si otázku, čím to tak může být, že ubývá odpůrců migrantů a přišel jsem na to, že Evropané ač mají obavy z muslimů, migrantů a celkové z problémů s tímto souvisejících, tak jsou to stále lide humánní, vzdělání a se zhoršujícím se počasím evropanům začíná být migrantů líto. Také  TV media přehodnotila svou strategii a ukazuji čím dál častěji záběry matek s dětmi a zbídačených rodin. Ano, samozřejmě smutný a nehezký pohled, ale jsou to objektivní záběry ?

Ale podstata věci nám začíná častěji a častěji unikat a tím je stále přetrvávající hrozba problémů, které s sebou migranti přinášejí. To,co se v současnosti děje v Izraeli, kdy palestinští Arabové napadají, bodají a vraždí izraelské občany, se jednou může odehrávat také před našimi domy, obchody, zraky a co hůř i před našimi dětmi !

Před pár dny jsem se bavil s jedním arabským známým na téma migrace muslimů a on mně řekl s úsměvem takovou zdánlivě neškodnou, ale důležitou větu cit. "Muslimští migranti? Chtěl jsi snad bratře ve víře říct ISLAMIZATORI , ne!?" konec citace.

Muslimská komunita (Umma) to sama bere jako Islamizaci, která díky naivitě a přehnané humánnosti probíhá nikoliv krvavě, jako ve středověku, ale relativně poklidně a hladce. Češi se pořád soustředí na to, aby v ČR nesílila muslimská komunita, ale s Schengenem je to úplně jedno. Pokud budou radikálové kdekoliv jinde v EU, tak jim nic nebrání přijet do ČR, na jak dlouho chtějí. Názorným příkladem je již proběhlá návštěva radikála, který je pod dohledem tajných služeb Haitama al-Haddada, který zavítal do Prahy nastolit Arabům Islámskou komisí pro rodinu, která popírá mimo jiné český oddací list a nebo připravována návštěva dalšího radikala z Nemecka Tahá Suliman Amer, který je tajnými službami znám tím, že se s radikály často stýká a tito extremisti jsou již právoplatnými Evropany a nelze jim zabránit šířit špatnosti dale po Evropě.

Kdo je na pochybách, tak rád vysvětlím, co vlastně Islamizace je. Islamizace je, když dochází k hromadné konverzi nemuslimskych obyvatel nemuslimskeho státu a nebo, roste li počet vyznavačů Islámu v nemuslimské společnosti (může být buď násilná,nebo poklidná, jako např. misijní činnost). Věřím, že o Islamizaci ví také politici všech států EU, ale nedovolí si to říci nahlas. Bohužel...

Tím vůbec nechci říct a ani přinejmenším naznačit, že je správné zavrhnout pomoc každému, kdo o ní požádá, ale chci tím naznačit, aby se pomohlo opravdu jen těm, kdo si přišli do Evropy zachránit své zivoty před terorem fanatiků se středověkými praktikami, ale těch je dle mého úsudku pár desítek tisíc, ne li méně a v neposlední řadě také bych nechtěl naznačit, že každý, kdo je muslim, je špatný a nebo fanatik! Je dobré se řídit citátem - Není všech pět prstů na ruce stejných...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla