Hrindová (APAČI 2017): Někteří stále ještě nepochopili, že situace je vážná

11.10.2016 10:42

Velké poděkování všem, kteří mi fandili a podporovali mě. Mnozí z vás přiložili i k ruku k dílu. Vyzkoušeli jsme si, jakou vlastně sílu máme. Děkuju i těm, kteří mi dali hlasy.

Hrindová (APAČI 2017): Někteří stále ještě nepochopili, že situace je vážná
Foto: Archiv Evy Hrindové.
Popisek: Eva Hrindová z Olomouce.

Bohužel ne každý z mého okolí chápal mou kandidaturu jako symbol boje za společnou věc. Někteří stále ještě nepochopili, že situace je vážná a potřebujeme trošku upozadit vlastní ega.:-)

Aspoň víme, na čem jsme a můžeme své úsilí nasměrovat tam, kde bude mít smysl. Vážení - musíme zpátky na zem a začít znovu od začátku. Nic jiného nám nezbývá. Krize politiky je tak velká, že z toho nemůže mít nikdo radost. Lidé politikům nevěří a ta nedůvěra je tak velká, že nepodpoří ani ty, kteří jim chtějí pomoct a chtějí situaci změnit.

Jednoho by to mohlo odradit, ale já se nenechám. :-) Mnoho lidí dnes tančí na mém volebním výsledku, o tom nepochybuju. ale jak říkají buddhisti - věci můžete měnit jedině tehdy, když pochopíte skutečný stav. Takže teď víme, jak se věci mají, tak se můžeme posunout. Bylo to tvrdě zaplacené poznání, ale bez toho to nejde!

Díky vám všem a ještě společně něco vyvedeme, toho se nebojím!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty