IVČRN: Dnes byl ustaven Blok proti islámu

06.06.2015 18:11

Na dopoledním jednání představitelů sdružení IVČRN (Islám v České republice nechceme) došlo k otevření současného uzavřeného spolku a k vytvoření zastřešujícího občanského spolku BLOK PROTI ISLÁMU, který se otevřel všem fyzickým a právnickým osobám, které stejně jako drtivá většina společnosti vnímají nastupující islamizaci Evropy jako útok na hodnoty, kulturní a politické evropské tradice a především jako útok na těžce vybojovaná lidská a občanská práva.

IVČRN: Dnes byl ustaven Blok proti islámu
Foto: David Hora
Popisek: Lídr iniciativy Islám v ČR nechceme Martin Konvička na demonstraci v Českých Budějovicích

Na dopoledním jednání byl zvolen tříčlenný Výkonný výbor ve složení: předseda doc. Mgr. Martin KONVIČKA, Ph.D., Mgr. Jana VOLFOVÁ, Ing. Jiří BARTÁK. Dále bylo zvolena sedmičlenná akční rada, který bude doplněna o dalších 14 krajských představitelů Bloku proti islámu.

Na odpoledním jednání sněmu 200 zakládajících členů Bloku proti islámu vyslechlo vystoupení nově zvoleného vedení.

Reportáž z akce ZDE.

Jiří Barták podal informaci o průběhu petiční akce proti povinným kvótám přistěhovalců. Během tří týdnů se k petici připojilo nejméně 33 000 občanů. Ve středu 10. června bude tato petice doručena do Petičního výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR s tím, že požadujeme neodkladné veřejné slyšení. Je třeba bezpodmínečně zabránit tomu, aby v průběhu prázdnin vláda ČR podlehla diktátu z Bruselu a v tichosti přijala několik tisíc tzv. uprchlíků. Pokud vláda v rozporu s tím, co opakovaně prohlásila, že uprchlíky nepřijme, ustoupí nátlaku evropské Komise, jsme připraveni zahájit blokádu hranic a letišť. Zároveň v takovém případě zahájíme velkou petiční akci za vystoupení z Evropské unie, pod kterou je třeba získat milion podpisů.

Martin Konvička ve svém vystoupení řekl: „Máme poslední šanci jak islámskou expanzi zastavit demokraticky a nenásilně. Šíření a propagace islámu musí být postavena mimo zákon, stejně jako propagace nacismu. Je třeba prosadit novelu zákona o církvích, novelu trestního zákona, školského zákona, zákona o vězeňství a dalších, které mohou pomoci zastavit dalšímu šíření nenávistné muslimské ideologie. Všechny agresivní projevy islámu je třeba otevřeně kritizovat a měnit zcela chybný pohled na islám, jako na jedno z mnoha náboženství. Islám není náboženství, islám je institucionalizované zlo. Proto je třeba šířit nulovou toleranci k islámu. Aby těchto cílů Blok proti islámu dosáhl, měl by se stát masovou organizací přítomnou v každém městě, městečku a vesnici. Pokud se vláda nezačne chovat jako vláda občanů České republiky, ale jako vláda protektorátní, zahájíme kroky vedoucí k vystoupení z Evropské unie.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…