Ivan Bednář: Piráti kreténi nejsou, tvrdí Bartoš?

03.11.2019 11:47

Předseda Strany zelených Martin Bursík kdysi chtěl poslat zprávu své manželce Kateřině Jacques a omylem ji poslal právě těm členkám strany Jakubkové a Zubové, jejíchž likvidaci silou Kateřině sliboval.

Ivan Bednář: Piráti kreténi nejsou, tvrdí Bartoš?
Foto: Repro Facebook
Popisek: Poslanec Jakub Michálek se svou partnerkou, zastupitelkou Michaelou Krausovou

Dnes už Bursík ve Straně zelených není, ale v hlavním městě straší jako zástupce své Liberálně ekologické strany v pražské koalici dál. Jako předseda Komise hl. m. Prahy pro udržitelnou energii a klima se chystá zakázat veškerá vozidla se spalovacím motorem v Praze.

Něco podobného se nyní povedlo Pirátce Michaele Krausové, když soukromý email, ve kterém si svému příteli, místopředsedovi Pirátů Jakubu Michálkovi stěžovala na to, že Pirátská strana je stranou „plnou kreténů,“ poslala omylem někomu jinému. Mail se tak dostal na světlo Boží a malér byl hotový.

Někteří Piráti se obávají, že strana skončí jako Věci veřejné či podobné pirátské strany na Západě, které se nakonec utopily ve vnitřních hádkách a sporech.

Prostořeká Pirátka, která se svého času proslavila svými pornosnímky, rezignovala na svojí funkci předsedkyně zastupitelského klubu Pirátů. A předseda Pirátů Ivan Bartoš veřejnosti sdělil, že Pirátská strana stranou kreténů není.

Jenomže znáte to? Není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla