Ivana Haslingerová Dukovi: Jste nadějí na povznesení naší země

25.04.2012 12:24

Přání arcibiskupovi Dominiku Dukovi k narozeninám.

Ivana Haslingerová Dukovi: Jste nadějí na povznesení naší země
Foto: Hans Štembera
Popisek: Arcibiskup Dominik Duka

Bůh žehnej všechny Vaše kroky Vaše Eminence

Vážený pane kardinále,

dovolte, abych Vám jménem redakce naší kulturně-hospodářské revue Fragmenty popřála k Vašim zítřejším narozeninám vše dobré. Jste požehnáním pro naši zemi tolik morálně zdevastovanou lety života v komunistickém atheismu.

Vím že na Vás spočívá obrovská tíha odpovědnosti a práce na nápravu všech těchto duševních nepravostí a na vyvedení občanů z tohoto pomýlení. Dovolte, abych Vám popřála, ať všechny Vaše kroky při této činnosti řídí Bůh a abyste k tomuto nelehkému úkolu měl dostatek fyzických sil. Zejména až odejde z funkce prezidenta pan profesor Klaus, budete jedinou nadějí na povznesení naší země z více než padesáti let života v komunistickém marazmu.

Děkuji Vám za vše, co jste již za tak krátkou dobu od nastoupení do služby pražského arcibiskupa a předsedy České biskupské konference pro nás všechny udělal. Je to nádherné a povznášející moci být přítomen všech těch nádherných okamžiků v katedrále a slyšet moudrá slova na přednáškách, které děláte. Přeji Vám hodně štěstí i v osobním životě a ať se Vám splní všechny sny a přání.

Bůh Vám žehnej.

Ivana Haslingerová, šéfredaktorka revue Fragmenty

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Fragmenty.cz

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Robert „Kennedy“ Fico?!?

18:08 Pavel Foltán: Robert „Kennedy“ Fico?!?

„The Live and Times of Judge Roy Bean“ (USA 1972) anebo „The Postman“ (USA 1997) a podobně. Tam to c…