Jan A. Mařenka: Dvě nové položky na Seznamu smrti Hillary Clintonové. Již 83 mrtvol

10.08.2016 20:09

Jan A. Mařenka sleduje vyhrocený boj o post prezidenta Spojených států a dále počítá mrtvoly, které se hromadí kolem "první dámy demokracie" Hillary Clintonové.

Jan A. Mařenka: Dvě nové položky na Seznamu smrti Hillary Clintonové. Již 83 mrtvol
Foto: timesunion.com
Popisek: Bývalá americká ministryně zahraničí Hillary Clinton

Seznam smrti manželů Clintonových lemující jejich politickou kariéru čítal ještě na konci července neuvěřitelných 81 obětí. Článek na Protiproudu (první svého druhu v ČR) měl obrovský ohlas – a to jsme ještě netušili, jak rychle přibydou další mrtvoly.

Zastřelený spisovatel: Sám se nezabiju

Dne 1. srpna byl na vrcholu hory v Pensylvánii nalezen publicista a údajný konspirátor Victor Thorn s prostřelenou hlavou. Byl to nejhlasitější kritik Hillary Clintonové z řad současných novinářů, autor mnoha knih a článků na téma Clintonová = Zlo.

Ten den měl narozeniny, bylo mu 54 let. Pár dní před smrtí se svěřil přátelům: "Vím, že jsem na seznamu. Pamatujte si: Až mě najdou s prostřelenou hlavou, nebude to sebevražda."

Thorn psal o tajemných vraždách, vazbách na drogovou mafii a sexuálních skandálech kolem manželů Clintonových. Upozorňoval na podvody ohledně financování Demokratické strany. Krátce před smrtí obvinil Clintonovou z vraždy mladého demokrata Setha Riche, který byl zastřelen 10. července nedaleko Bílého domu - po úniků tajných dokumentů strany na portál WikiLeaks. Thorn jako první spojil vraždu Setha Riche (na ulici dvěma střelami do zad) s frakcí černošské organizace Black Lives Matter, loajální Demokratické straně.

Victor Thorn ve svých posledních článcích zkoumal také záhadnou smrt bývalého prezidenta generálního shromáždění OSN Johna Asheho, jenž se podle oficiální verze letos 22. června udusil při ranní rozcvičce činkou. Stalo se to v den, kdy měl svědčit proti Demokratické straně a Hillary Clintonové ohledně podvodného financování. Podle Thorna šlo o vraždu na objednávku.

Thornovy knihy a články ovlivnily milióny čtenářů. Za pozornost stojí především trilogie "Hillary (a Bill) – sex, drogy a vraždy", která se objevila v novém vydání před několika týdny na pultech knihkupectví. Poprvé vyšla v roce 2008, kdy kandidovala Clintonová na prezidentku poprvé – a prohrála. Lze samozřejmě jen spekulovat, nakolik Thornova kniha ovlivnila Clintonové volební neúspěch, prodalo se jí však více než půl miliónu výtisků.

Victor Thorn, píšící pro nezávislou agenturu American Free Press, byl nebezpečný nejen pro Clintonovou, ale i pro celý establishment. Napsal více než 30 knih a tři tisíce článků na témata, která bývají mainstreamovými médii označována za "konspirační". Podle mnoha čtenářů jsou "zajímavé" a podle některých pozorovatelů "blíže skutečnosti než oficiální verze".

Thorn zpochybňoval například i oficiální verzi útoků na New York 11. září, když tvrdil, je to celé podvod, zinscenovaný sionisty a silami Nového světového řádu. Od začátku tvrdil, že Usáma bin Ládin neměl s útoky nic společného – což následně potvrdilo i vyšetřování nezávislé komise a později se k tomuto "omylu" přiznaly také zúčastněné politické špičky ("Jednali jsme v dobré víře."). Podle Thorna útok 11. září provedly americké tajné služby, aby vytvořily podmínky pro agresivní a krvavý výpad USA do arabského světa - který také vyvolal imigrantskou vlnu do Evropy.

Thorn obvinil Clintonovou z klíčové role při vzniku Islámského státu a prezidenta Obamu z toho, že ztratil kontrolu nad armádou a obchodem se zbraněmi. USA podle Thorna vyvolaly konflikt v Sýrii a dodávaly zbraně oběma (všem) válčícím stranám – a válku uměle udržovaly v chodu. Totéž tvrdí například Clintonové protikandidát Donald Trump.

Podle Thorna nebyli američtí kosmonauti na Měsíci. Celý projekt Apollo byl podvrh kvůli vyvolání dojmu vesmírné převahy USA nad Sovětským svazem a za účelem odlákání pozornosti voličů od jiných témat. Jak však zdůrazňoval: Mnohamiliardový podvod s vesmírným programem USA je pouhou maličkostí proti zvěrstvům, které napáchala v různých koutech světa poslední vláda Demokratické strany. Obamu Thorn přirovnával k "Hitlerovi, kterému se armáda vymkla z kontroly".

Krátce po smrti Victora Thorna byla odstraněna jeho facebooková stránka a jeho webové stránky se staly nedostupnými.

Od nalezení jeho těla na vrcholu hory v Pensylvánii (kde tři dny před tím skončil konvent Demokratické strany, během něhož Thorn pořádal demonstrace proti Hillary Clintonové) uplynul víc než týden. Policie dosud nezveřejnila žádné informace, dokonce ani nepotvrdila identitu mrtvého.

Způsob, čas a místo smrti slavného spisovatele se tak dostal na veřejnost až poté, co novináři AFP kontaktovali Thornovu rodinu.

Poselství, které za sebou Victor Thorn zanechal, zní: "Probuďte se! Žijete ve virtuální realitě. Nevěřte médiím, která z vás dělají hlupáky."

Právník, který příliš šťoural

Hned následujícího dne po záhadné smrti novináře Victora Thorna byl 2. srpna nalezen mrtev doma v koupelně aktivista a právník Shawn Lucas (38). Byl hlasitým kritikem poměrů uvnitř Demokratické strany a zřejmě klíčovou figurou právě probíhajícího soudního procesu podvedených příznivců Bernieho Sanderse (a dalších členů strany) proti vedení strany kvůli podvodům při volbách.

Také smrti Shawna Lucase nevěnovala oficiální média valnou pozornost. Známé je jen to, že Lucase našla na zemi v koupelně jeho přítelkyně a zavolala na tísňovou linku 911. Lékař nebyl schopen určit způsob smrti. Oficiální verze zní: "Smrt ve spánku."

Lucas stál v centru sporu "Demokratická strana vs. její vedení", který nemá v dějinách USA obdoby. Ústředí strany zcela ovládla feministická klika Hillary Clintonové. Klíčové posty obsadily radikální feministky: Deborah Wassermanová-Schulzová, předsedkyně výboru, která musela po skandálu s uniklými dokumenty do WikiLeaks rezignovat; a černoška Donna Brazileová, která ji po jejím odstoupení hbitě nahradila.

Lucas upozorňoval na feministické spiknutí uvnitř Demokratické strany, které má hluboké kořeny nejen v ideologické, ale i finanční sféře. Hillary Clintonová se podle Lucase starala o finanční toky za hranicí zákona (čínské a zbrojařské zdroje), když propojovala donátorský kapitál s federálními i stranickými penězi. Skrze nadační fondy svého manžela Billa pak prala špinavé peníze.

Feministky Wassermanová a Brazileová intrikami a zřejmě i vydíráním zcela ovládly výbor strany, který pak mimo jiné manipuloval tzv. superdelegáty, s jejichž pomocí zvrátil výsledek primárek proti vůli "obyčejných" voličů. Což se plně projevilo v případě Sanderse v kombinaci s jeho odříznutím od financí a voličských dat.

Podle přátel se Shawn Lucas znal se zavražděným Sethem Richem, který pro výbor demokratické strany řídil sběr voličských dat a měl přístup k uniklým dokumentům do WikiLeaks.

Nejsou důkazy, že má Hillary Clintonová (a její manžel) prsty v 83 záhadných úmrtích, z nichž byly některé prohlášeny za sebevraždu, ač se oběť například střelila do hlavy dvakrát, levák do pravého spánku a podobně. Taková hromada mrtvol (od roku 1983, kdy se stal Clinton guvernérem státu Arkansas) a s tak zřetelnými vazbami na Clintonovy však nemůže být náhoda.

Vraždy pro výstrahu?

Smrt novináře Victora Thorna a právníka Shawna Lucase každopádně přišla pro Clintonovou a její prezidentské ambice "ve správnou dobu". Obě úmrtí také mají kýžený "výstražný" efekt na případné další odpůrce, kteří by chtěli napadnout Clintonové pilíře moci. Pro média: novinář Thorn. Pro poměry uvnitř strany: advokát a aktivista Lucas. Pokud chtěla Clintonová vyslat svým kritikům vzkaz, kde končí demokracie a začínají popravy, pak zvolila správné terče.

Skandál s WikiLeaks vypukl dva dny před zahájením konventu Demokratické strany, na němž získala Clintonová nominaci na prezidentku USA. Uniklé dokumenty ze stranického serveru potvrdily takřka všechna podezření, kterými se už více než měsíc zabývá soud z podnětu podvedených příznivců Bernieho Sanderse.

V normálním světě by se už média neptala, co je pravdy na tom, že Hillary Clintonová podváděla při primárkách, že její strana pere špinavé peníze, že se nechává korumpovat od dárců a podobně. Jasné důkazy už tu přece jsou – zveřejnil je portál WikiLeaks. Pocházejí přímo od zdroje – ze serveru výboru demokratické strany.

To není žádná konspirační teorie nebo spekulace, na které se mainstreamová média odvolávají vždy, když jejich verze kulhá. Jsou to fakta, jasné důkazy – mimo jiné potvrzující finanční propojení těchto "mlčících" médií na Demokratickou stranu. V normálním světě by nešla za mříže jen Hillary Clintonová, ale také její manžel, celé vedení demokratické strany a mnoho dalších politiků, obchodníků se zbraněni, dealerů drog a možná také nájemných vrahů.

Má to však jeden zádrhel: Vždy, když se objeví nějaký svědek, zemře. Stane se tak v tichosti, mimo zájem médií a za záhadných okolností, které jsou vyšetřovány tak dlouho, až se na ně zapomene. Tento jev neoddělitelně provází kariéru ženy, která se za pár týdnů může stát "nejmocnějším člověkem na planetě".

Do voleb prezidenta USA zbývají necelé dva měsíce. Kolik mrtvých ještě bude? Kolikrát se znovu a znovu pustí mainstreamová média po falešné stopě "mechanického králíka" - a skutečně závažné kauzy nechají ladem?

"Clintonová má smlouvu s ďáblem, Clintonová je ďábel," řekl nedávno protikandidát na prezidenta USA Donald Trump.

Nezbývá, než si připustit, že to nemusí být jen nadsázka.

Vyšlo na protiproud.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…