Jan Němec: Několik poznámek (nejen) k výhružné řeči Martina Schulze

19.11.2015 11:37

Nejlepší obranou je, jak známo, útok. Této strategie již mnoho let využívá také vedení Evropské unie. Smutné je pouze to, že útok bývá obvykle veden proti vlastním občanům členských států této prazvláštní politické entity.

Jan Němec: Několik poznámek (nejen) k výhružné řeči Martina Schulze
Foto: Europarl.europa.eu
Popisek: Předseda Evropského parlamentu Martin Schulz

Děje se tak nejčastěji překrucováním faktů za pomoci politické korektnosti, onoho společného kongeniálního vynálezu USA a Německa, kdy obecně platí, že problém přestává existovat v momentě, kdy o něm přestaneme mluvit, respektive jej nazývat pravým jménem.

V současné době je nepochybně tou nejožehavější výzvou EU příliv (ilegálních) migrantů z převážně muslimských zemí. Příčin migrace je jistě více, ale zamysleme se nad hlubšími kořeny tohoto problému a také si jasně definujme, co zde běžnému člověku vadí.

Ve větší míře se muslimové do Evropy dostali až po Druhé světové válce, v jejímž důsledku v západních zemích (Německo, Francie) chyběla mužská pracovní síla. Jelikož první generace emigrantů byla většinou alespoň navenek loajální vůči zemím, do nichž přicházela, nebyl s uznáváním islámu jakožto povoleného náboženství problém, a to přes to, že v zemích, odkud k nám přišel, se samozřejmě realizoval i tehdy ve své pravé drsné podobě.

Domnívám se, že to není pomoc bezbranným obětem různých občanských válek, ale strach z indoktrinace islámem, jenž se v moderní době a své praxi nejenže neosvobodil od krutostí, které jsou Koránem propagovány, ale naopak došlo v muslimské společnosti k jejich zásadnímu přitvrzení. Typický argument multikulturalistů by jistě zněl v tom smyslu, že i v Bibli můžeme nalézt určité praktiky (pochopitelně v daleko menší míře), které jsou v dnešní době nepřijatelné (např. kamenování). Jenže zatímco v Bibli, tedy judaismu a křesťanství, se jedná o historické fragmenty, které nebyly praktikovány již ani ve středověku, jsou kamenování, usekávání končetin - nemluvě o takových „prkotinách“ jako povinném zahalování žen - v islámu žitou skutečností.

Přestaňme tedy konečně lhát a stavět všechna tři abrahámovská náboženství na stejnou úroveň!!!

Multikulturalismus sám o sobě není nefunkčním konceptem, pokud propaguje vzájemný respekt a soužití odlišných etnik a náboženství, jež uznávají ono univerzální minimum, že svoboda jednoho člověka končí tam, kde začíná svoboda toho druhého. Jistě není náhodou, že většina Čechů nemá problém s budhisty ani hinduisty, s Ukrajinci ani Vietnamci, ale právě a pouze s militantními muslimy, respektive většinově nepřizpůsobivými Romy. Zatímco však Romové jsou objektivně pouze problematickou etnickou skupinou a jednotlivci narození do této minority za svůj původ nemohou, je islám nábožensko-politickou ideologií mající za cíl ovládnutí světa a jeho uvržení do barbarství, před nímž oni uprchlíci údajně utíkají.

Občané České republiky by jistě na své území přijali i větší počet uprchlíků, ale podmínkou by muselo být jejich zřetelné distancování se od islámu, jenž by ve všech zemích EU měl být zakázán či alespoň oficiálně odsouzen, neboť se v dnešní době jedná o stejně zrůdnou ideologii, jakou byl nacionální socialismus hitlerovského Německa.

Česká republika je de iure stále suverénním státem, de facto ale je již jen protektorátem bruselského molochu, jenž si s apetitem sobě vlastním uzurpuje stále více kompetencí, jež by suverénnímu státu měly logicky příslušet.

Ne, nebyla to Česká republika, která nesmyslně pomáhala rozpoutávat různá arabská jara, jež ve svém důsledku jen zbavila moci lokální autokraty ve prospěch radikálních globálních teokratů!

Předseda Evropského parlamentu pan Martin Schulz pronesl 8. 9. 2015 v německé televizi ZDF v pořadu „frontal 21“ s tématem „Jak zachází Evropa s uprchlíky?“ následující řeč (stylisticky a gramaticky ne právě vybroušenou):

Evropa ultranacionalistů, pokud ti zvítězí, pak takovou Evropu dostaneme nejen v této otázce, ale i v mnoha jiných. Potřebujeme Evropu s duchem společenství, a to se musí v případě nouze prosadit i silou. Nemůže být – a já patřím k lidem, kteří to říkají – abychom v 21. století, v globálním století, globalizaci a globální problémy řešili nacionalismem. V jistém okamžiku třeba zabojovat a říci, že v případě nutnosti se také prosadíme v boji proti těm druhým.

Milý pane Schulzi, nevím, zda jste již skutečně vyléčeným ze závislosti na alkoholu či zda jste byl i při zmíněné debatě v opojení. Česká republika trpěla již dosti příchodem „Vašeho“ Adolfa Hitlera na Pražský hrad, vyvražděním své téměř celé židovské komunity a významné části ostatní elity národa.  My, Češi, jsme dost trpěli nucenou čtyřicetiletou indoktrinací komunismem, jenž se v tehdejším Československu mohl stát vládnoucí ideologií jen díky tomu, že bylo nutné, aby nás osvobodila Rudá armáda.

Jediným pozitivem v době tehdejší izolace Československa v rámci východního bloku byla absence větší muslimské komunity, která se v průběhu mnoha přistěhovaleckých vln dostala do celé západní Evropy, aby tam následně v druhé či třetí generaci iniciovala drobné teroristické žertíky, které jdou v současné době prostým Pařížanům, Londýňanům či Madriďanům lehce na nervy. Nedivte se nám, že nestojíme o to, aby se z pražských Vinohrad stal berlínský Kreuzberg, byť by to z hlediska Vaší „Multikulti-Ideologie“, jakési upgradované verze klasické německé „Gleichschaltung“ bylo vysoce „cool“.

Jistě ani Vy sám byste si nepřál, aby se pražský chrám Sv. Víta jednou nedopatřením stal cílem nějaké ztřeštěné skupinky islamistů, byť by se pravděpodobně jednalo o naprostou minoritu v rámci jinak naprosto mírumilovné komunity většinových muslimů. Věřte, nebylo to pro prezidenta Háchu jednoduché rozhodnutí, když byl nucen v zájmu přežití národa i celé země s jejími četnými architektonickými památkami kapitulovat ve prospěch Třetí říše. Nedivte se nám, že zcela kapitulovat před říší čtvrtou – bruselskou se nám tak úplně nechce, ani když v jejím čele stojí jinak sympatické (alespoň v porovnání s Hitlerem) tváře, jakými jste např. Vy sám nebo Vaše kancléřka Merkelová.

Vím, to nebylo zcela korektní, ale však víte, že Češi jsou „lachende Bestien“ a „das ganze tschechische Volk eine Simulantenbande“.

Problém České republiky je pravděpodobně v tom, že její obyvatelé stále ještě nejsou dostatečně osvícení na to, aby pochopili, že je zcela normální a naopak správné, aby ti, kteří mají historicky nejvíce másla na hlavě, udělovali lekce z dané specializace těm ostatním.

Tak Němci, včerejší kapacity v oblasti humanity, dnes vyučují na Vysokém učení bruselském, jak nakládat s uprchlíky, USA se skvostnou minulostí apartheidu sestavují žebříčky míry demokracie v různých zemích, přičemž trnem v oku je jim nerovné postavení Romů v ČR, Norové, odborníci na incesty, zabavují děti cizím státním příslušníkům…a jistě bychom našli i jiné hezké a poučné příklady…

Jen český Honza se diví…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…