Jan Urbach: Clinton z konta charity platil milenku

19.05.2016 18:12

Rodina Clintonových má další šokující problém. Americká média informují, že z charitativní nadace rodiny Clintonových odešly do firmy, ve které má významný podíl údajná milenka Billa Clintona, vysoké dolarové částky.

Jan Urbach: Clinton z konta charity platil milenku
Foto: blacklistednews.com
Popisek: Bill Clinton

RadarOnline a New York píší o tajemných finančních operacích v Global Initiative, charitativní nadaci Clintona, jeho ženy a dcery. Bývalý prezident Billy Clinton (70 let) měl během posledních lete převést na konto málo známé společnosti Energy Pioneer Solutions dva miliony dolarů. Třetinový podíl v ní má jistá Julie Tauber McMahon (54 let).

Tato pohledná rozvedená blondýna je podle médií od 90. let Clintonovou milenkou. Až zábavná jsou svědectví bývalých ochránců prezidenta, kteří si McMahonovou oblíbili. Když totiž šla na schůzku s Clintonem, přinášela jim vždy dorty. Dali jí také „krycí“ jméno, říkali jí „Energizer”.

Hillary Clintonová zvládla aféru manžela s Monikou Lewinskou a pravděpodobně věděla i o jeho vztahu s McMahonovou. Samotný poměr Clintona s jinou ženou asi její kandidaturu ohrozit nemůže. Jinak je to ale se zneužitím prostředků charitativní nadace.

Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …