Jan Urbach: Marine Le Pen chce protiteroristickou Jaltu

06.06.2017 15:12

Šéfka francouzské Národní fronty Marine Le Pen ve vysílání televizního kanálu France 3 uvedla přání, aby Paříž iniciovala společně s Ruskem, USA, Velkou Británií a Německem jednání o otázkách boje proti terorismu.

Jan Urbach: Marine Le Pen chce protiteroristickou Jaltu
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Marine Le Pen

Počet teroristických útoků ve světě roste, ale političtí činitelé stejně jako dříve, nepřijímají opatření a politická řešení, uvedla nedávné kandidátky na post francouzské hlavy státu. .

„Kdy začneme jednat?", položila otázku. „Chci, aby prezident republiky místo toho, aby se několik dní chlubil, se postavil do čela jakési Jaltské konference o boji proti terorismu,“ citují média Marine Le Pen. "Máme diplomatické, policejní prostředky, zákonodárná opatření…

Jediné, co nám chybí, je politická vůle", pronesla předsedkyně Národní fronty. se Le Pen. Podle jejích slov právě Francie by měla být avantgardou takového postupu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…