Jan Urbach: McLarenova komise překročila své pravomoci

27.07.2016 9:09

Prezident Mezinárodní plavecké federace (FINA) Julio Maglione soudí, že komise WADA v čele s Richardem McLarenem překročila své pravomoci.

Jan Urbach: McLarenova komise překročila své pravomoci
Foto: olympic.cz
Popisek: LOH Rio de Janeiro - logo

Na základě výsledků vyšetřování McLarenovy komise pro dopingové machinace na zimní Olympiádě v Soči doporučila WADA Mezinárodnímu olympijskému výboru, aby byla vyloučena celá ruská reprezentace z Letních olympijských her v Riu. Podle Maglionova názoru je úkolem WADA kontrolovat doping a schvalovat odpovídající normy a ne hodnotit situaci v té či jiné zemi.

„To musí dělat organizátor her, to znamená Mezinárodní olympijský výbor", řekl agentuře Sputnik Maglione. K rozhodnut MOV potom uvedl: „Nebylo možné dopustit, aby sportovci, kteří se vydali na OH a byli přihlášeni svými federacemi, jsou schváleni svým Olympijským výborem a přijati MOV, se neúčastnili OH.“

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Pokles? Kdepak! Růst … potíží

13:57 Jiří Paroubek: Pokles? Kdepak! Růst … potíží

Na zemědělství se hodí stařičký vtip, že potíže růstu vystřídal růst potíží. Ty staré jsou stále nal…