Jan Urbach: O Lewinské mluvit nebudu, napsal Trump

07.10.2016 16:30

"Chci vyhrát volby předložením politických kroků pro budoucnost naší země a nikoli připomínáním minulosti Billa Clintona,“ napsal včera Donald Trump v mailu redakci "The New York Post“. Někteří stoupenci republikánského kandidáta totiž připomínají nevěru Clintona s Monikou Lewinskou. Druhá denata prezidentských kandidátů se uskuteční v neděli večer.

Jan Urbach: O Lewinské mluvit nebudu, napsal Trump
Foto: repro Fox News
Popisek: Donald Trump, republikánský kandidát na prezidenta USA

Zaměstnanost, obchod, boj s nelegální migrací, posílení armády, to jsou prý otázky, o kterých chce Trump v debatě hovořit. Krátce po tomto sdělení redakci New York Post potom musel na setkání s voliči v Sandownu ve státě New Hampshire čelit otázkám, proč nebyl vůči Clintonové v první debatě tvrdší. „Z vážných důvodů,“ odpověděl Trump s tím, že chtěl hovořit o vážných problémech a neklesnout na úroveň kanálu. O seuálních skandálech Billa Clintona, např. právě s Monikou Lewinskou, se objevují v souvislosti s kandidaturou jeho ženy zprávy ve sdělovacích prostředcích podporujících Trumpa. Ten sám téma nenastoluje. Mohl by totiž ztrácet potenciální hlasy žen, mezi kterými je Bill Clinton oblíbený.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…