Jan Urbach: Spoluviníkem migrační krize je George Soros, říká Orbán

02.11.2015 13:39

Invaze migrantů je na jedné straně řízená pašeráky lidí, na straně druh je podporována aktivisty a organizacemi lidských práv. Oslabuje to národní stát – řekl maďarský premiér Viktor Orbán pro německý "Handelsblatt".

Jan Urbach: Spoluviníkem migrační krize je George Soros, říká Orbán
Foto: wealthydebates.com
Popisek: George Soros

Západní způsob myšlení a celá ta síť aktivistů, je nejsilněji reprezentovaná Georgem Sorosem, vyjádřil na totéž témaOrbán svůj názor ve vysílání rozhlasové stanice Kossuth.

Jeho jméno je nejsilnější příklad všech těch, kteří odporují všechno, co oslabuje národní státy, těch, kteří podporují změny v tradičním evropském způsobu života, říká orbán a dodává, že aktivisté pomáhající migrantům “podporují mezinárodní síť pašeráků lidí.” Sorosova Open Society Foundation (OSF) podporuje activity, kteří poáhají migrantům na území Maďarska.

Připomeňme, že George Soros, vlastním jménem György Schwartz, finanční spekulant a také filantrop, se narodil v maďarsko-židovské rodině v roce 1930 v Budapešti. Z Maďarska odešel v roce 1947.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …