Jan Urbach: Trump o sledování svých lidí

02.04.2017 18:34

Prezident Spojených států Donald Trump na Twitteru kritizuje americká média za to, že ignorují skutečnost, že speciální služby sledovaly jeho tým před volbami za vlády administrativy Baracka Obamy, a koncentrují se na jeho údajné vztahy s Ruskem.

Jan Urbach: Trump o sledování svých lidí
Foto: Facebook D. Trump
Popisek: Donald Trump

Trump obvinil televizního novináře Chucka Todda a televizní kanál NBC z pohrdání tématem sledování členů jeho předvolebního štábu zvláštními službami, cituje z prezidentova tweetu agentura Sputnik. Prezident je také vyzval, aby přestali spekulovat na téma jeho fiktivních vazeb s Ruskem. Kromě toho připomněl, že média, která rozněcují jeho vztahy s Ruskem, dříve předpovídala jeho porážku v prezidentských volbách. „Stejná média, která tvrdila, že Trump nemá šanci na vítězství, nyní podporují vymyšlenou historii o vztazích s Ruskem. Je to lež!" napsal prezident. V USA několikrát bez nějakých důkazů obviňovali Rusko ze zásahu do voleb. Ruská strana odmítala podobná tvrzení jako neopodstatněná.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…