Jan Ziegler: Antisemitský teror v Bruselu musí být tvrdě potrestán

28.05.2014 14:34

Policii zatím uniká terorista, který v sobotu v Židovském muzeu v Bruselu zastřelil tři lidi, dva z mrtvých jsou manželé z Izraele.

Jan Ziegler: Antisemitský teror v Bruselu musí být tvrdě potrestán
Foto: Redakce
Popisek: Izrael

Jak správně připomněl izraelský premiér Benjamin Netanjahu, tento čin je důsledkem trvalého pěstování nenávisti vůči Židům a Izraeli, zatímco zločiny muslimských fanatiků jsou přehlíženy. K viníkům tohoto masakru patří rovněž i KSČM.

S prezidentem Milošem Zemanem často nesouhlasím, ale tentokrát jej oceňuji za to, že tento brutální útok odsoudil a uvedl, že pravou příčinou těchto útoků je islámský fanatismus, který vybízí k zabíjení Židů.

Je načase, aby se mnozí Evropané nad sebou zamysleli, jestli je nutné, trpět masivní muslimské přistěhovalectví z jiných zemí. Problémem je, že tito lidé nerespektují evropskou kulturu a její civilizační hodnoty. Neurvale svoje způsoby vnucují druhým, a bohužel často za přispění stoupenců multikulturalismu, kteří ve své zaslepenosti nevidí, neslyší. My o islámu nesmíme vypustit špatného slova, a když někdo řekne, že prorok Mohamed byl pedofil, což vyplývá z Koránu, hned je oheň na střeše, a dotyčnému hrozí islámští fanatici smrtí. Když však muslimové urážejí judaismus a křesťanství, tak na to mají nárok, přece platí svoboda projevu.

Nemylme se, muslimové si jistý čas dokáží hrát na toleranci, když jsou v menšině, jakmile však získají převahu, tak ostatní nerespektují a právo Šaría vnucují všem.

Podíl na těchto brutálních vraždách mají i čeští komunisté. Stačí si přečíst Haló noviny, ve kterých se to nenávisti k Izraeli a antisemitskými články jen hemží. Koneckonců v rudé centrále pracuje i Vít Hassan, který se protižidovským fanatismem také nijak netají.

Vůči muslimskému fanatismu a teroru musí být nulová tolerance. Členové militantních skupin, kteří ve jménu koránu zabíjejí „nevěřící“, musí být vysídleni z Evropy.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

9:44 Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

Z fotografie na stránkách Parlamentních listů se na mne usmívá veselá stařenka. Je to senátorka Dani…