Jan Ziegler: Komunisté ukradli stamiliardové majetky a musí být zlikvidováni

17.12.2016 7:36

Je to jeden z dalších rudých podfuků, o tom jaké prý bývalý socialistický režim vytvořil hodnoty. Pravda je, že soudruzi se protiprávně zmocnili obrovského vlastnictví, přesto zkrachovali už v roce 1953.

Jan Ziegler: Komunisté ukradli stamiliardové majetky a musí být zlikvidováni
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Představte si, že někomu ukradnu vilu, auto, peníze na kontě atd. a pak se budu chlubit tím, jak jsem úspěšný. To je samozřejmě nesmysl, protože v takovém případě jsem obyčejný chmaták, který patří za mříže. Ale takhle přesně se zachovali komunisté. Po roce 1948 sebrali lidem hodnoty, na jeho vytvoření se nepodíleli a pak vedli silné řeči, jací jsou to pašáci.

Je pravdou, že po skončení II. světové války se zestátňovalo nejen u nás, ale i v jiných evropských zemích, ovšem s velkým rozdílem, bylo to za náhradu. A stejně i podle čs. znárodňovacích zákonů z roku 1945 mělo být původním vlastníkům vyplaceno odškodnění. To se však po komunistickém puči v únoru 1948 nestalo. To ovšem bylo něco, co je v civilizované společnosti nemyslitelné. Ukrást někomu jen tak jeho majetek a nezaplatit za něj je zločinem a ti, kdo se ho dopustili, by měli být souzeni a uvězněni. Když teď půjdu a seberu na ulici autobus, s tím, že budu lidi vozit lépe než zdejší dopravní podnik, kterému patří, tak proto pochopení nebude. Zatkne mě policie a skončím ve vězení nebo pravděpodobněji v psychiatrické léčebně. Ale přesně tohle je uvažování komunistů,

A jelikož jsou komunisté nejen zloději, ale v první řadě vrazi, musí být trestáni velmi přísně. Komunistické učení a patří k nejhorším světovým zlům a jedinou účinnou léčbou je jeho bezohledná razantní likvidace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…