Jan Ziegler: Opilý okamurovec Staník posílal Židy do plynu

11.11.2017 7:33

A k tomu ještě Romy a homosexuály. Tajemník poslaneckého klubu Strany přímé demokracie Jaroslav Staník se nám pěkně vybarvil. K tomu dodám jediné, každá slušná partaj by takového člověka okamžitě vyrazila.

Jan Ziegler: Opilý okamurovec Staník posílal Židy do plynu
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Správnou připomínkou je otázka, jestli je SPD slušným spolkem. Podle všeho nikoliv, jestliže toleruje svým členům něco tak hnusného, jako je antisemitismus a urážky skupin obyvatel. O chování podle všeho silně opilého Staníka v jednom ze sněmovních klubů nepochybuji, podle webu zprávy.aktualne.cz jej potvrdilo více hodnověrných svědků.

„Takový člověk nepatří do Poslanecké sněmovny, ale do vězení, a jestliže by se prokázalo, že je nesvéprávný a tudíž nezodpovídá za své jednání, tak by měl být umístěn v psychiatrické léčebně,“ zhodnotil Staníkovo vystoupení europoslanec Tomáš Zdechovský.

Je nepochopitelné, že někdo po zkušenostech s holocaustem, při kterém bylo nacisty zavražděno šest milionů Židů, si dovoluje vykřikovat něco tak odporného. Takoví lidé nemají v politice, co dělat. Zabíjení Židů, Romů a homosexuálů už tady v minulosti bylo. Zločiny nacismu jsou všeobecně známé, a zřejmě má k této zrůdné ideologii SPD velmi blízko. Uvidíme, jak se zachová Tomio Okamura, jehož blízkým spolupracovníkem Staník je. Pokud ho začne omlouvat, tak bude jasné, že je vysoce nedůvěryhodnou postavou. Jestliže se slovně hlásím k evropským hodnotám, ke křesťanské civilizaci jako SPD a přitom vyzývám k vraždění Židů, což dlouhodobě činí muslimští extrémisté, které naopak okamurovci údajně popírají, pak je toho hodně shnilého ve státě českém. Ukazuje se, že projekt prostředního Okamury je podvodem na voličích, a jeho cílem bylo pouhé obsazení poslaneckých postů a miliony korun za státní příspěvky, o nichž brzy nebude jasné, na kterých a koho kontech skončily. Něco podobného se už přece dělo v předchozím Okamurově působení v hnutí Úsvit.

Jsem stoupencem svobody projevu, ale výhružky zabíjením tolerovat nelze. Mám spoustu židovských přátel, z nichž mnozí přišli ve vyhlazovacích lágrech o své nejbližší, a už z toho důvodu jsou takové skandální výroky zločinné a nepřijatelné.

Jaroslav Staník je pouhým tajemníkem a klubu a tudíž se na něj nevztahuje poslanecká imunita. Připomínám tedy trestní zákoník, konkrétně § 355Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob (ZDE)

(1) Kdo veřejně hanobí
a) některý národ, jeho jazyk, některou rasu nebo etnickou skupinu, nebo
b) skupinu osob pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou skutečně nebo domněle bez vyznání,
bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

(2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1
a) nejméně se dvěma osobami, nebo
b) tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

(Více ZDE)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …