Jan Ziegler: Podlá prokremelská lež Ondřeje Mrázka

10.06.2016 21:10

Bloger Mrázek napsal: „Když před třemi nedělemi vystrčil novinář J. X. Doležal na Olšanských hřbitovech zadek na Noční vlky, policisté se smáli. Včera vystrčený zadek na americký konvoj ve Vyškově už ale neprošel.“

Jan Ziegler: Podlá prokremelská lež Ondřeje Mrázka
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Nyní je jasné, jakými metodami u nás pracuje proruská propaganda. Lhaním a výmysly! Ondřej Mrázek ve svém blogu „Vystrčit zadek? Jde o to, na koho“ prokazatelně a vědomě lhal. Z neznámého důvodu si vymyslel, že reportér Reflexu J. X. Doležal vytrčil zadek na noční vlky na Olšanských hřbitovech a bylo to bez následků, kdežto když to udělal nějaký protiamerický aktivista ve Vyškově na americký konvoj, policisté ho zadrželi a obvinili z výtržnictví.

Jak ovšem pan Doležal přesvědčivě doložil, on na nikoho zadek nevystrčil, pouze chodil po pražských Olšanských hřbitovech v době příjezdu ruského motorkářského gangu s transparentem, na kterém v ruštině a češtině objasnil, že v našem jazyce vlk znamená rovněž zapařenou zadnici (cože je koneckonců pravda), kterou měl ale pouze nakreslenou, a na nikoho ji nevystrkoval.

A pan Mrázek tohle prokazatelně věděl. A čili se nabízí otázka, proč lhal? Jeho výmysl a hoax převzaly nejrůznější obskurní proruské weby a šířily ji jako důkaz toho, že u nás jsou utlačováni proruští aktivisté. Nyní je jasné, že Putinovi stoupenci akorát lžou a pomlouvají. Mrázek navíc evidentně a vědomě ublížil dobré pověsti České republiky, svojí vlasti. Tohle ovšem dělají pouze kolaboranti a vlastizrádci.

J. X. Doležal také u článku o tomto kremelském podfuku nechává čtenáře hlasováním rozhodnout, jestli má na Ondřeje Mrázka podat žalobu pro pomluvu nebo ho má mít na háku. A zatím to pro kolegu blogera nevypadá vůbec dobře. Mezi námi, já jsem obecně odpůrcem trestného činu pomluvy, a svých zásad se držím v každém případě na rozdíl od některých zdejších prorusky orientovaných blogerů, kteří právo a morální zásady ohýbají, jak se jim to hodí. Takže nejsem pro, aby pan Mrázek byl zažalován za trestný čin pomluvy. Takové záležitosti se mají u soudů řešit v rámci občanskoprávních sporů.

 

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.