Jan Ziegler: Proruští separatisté vraždili ženy a děti, které utíkaly z Doněcku

28.08.2014 21:02

A je to venku, humanitární pracovnice Jan Škubalová z organizace Adra, která na východě Ukrajiny pomáhá potřebným lidem, dosvědčila, že teroristé v Doněcku si z civilistů dělají živé štíty a brání jim v odchodu z města. Čili oni je nebrání, ale bezohledně využívají.

Jan Ziegler: Proruští separatisté vraždili ženy a děti, které utíkaly z Doněcku
Foto: archiv red, tan
Popisek: Ukrajinská krize

Nutno ocenit, že české humanitární organizace jako Člověk v tísni, Česká katolická charita a již zmíněná Adra pomáhají všem lidem na Ukrajině bez rozdílu a to je dobře. Ony byly na místě daleko dříve, než ona podivná ruská humanitární pomoc. Je odporné, že někomu vadí Člověk v tísni, který se tady stará o lidi, jež válka připravila o příbuzné a majetky, zajišťuje pro ně potraviny, oblečení nebo provizorní bydlení.  Stejně tak se činí i další české humanitární organizace.

Jestliže tato pomoc vadí Putinovým stoupencům, tak si nezdají s nacisty a muslimskými teroristy, pro něž lidé nic neznamenají a využívají je pouze pro své šílené cíle.

A paní Škubalová přímo z Doněcku potvrdila, že to byli separatisté, kteří zničili tři auta odvážející do bezpečí ženy a děti, zavraždili přitom dvacet lidí. Ono to dává smysl, Rusové a jejich pátá kolona v Doněcku a okolí nemají zájem na míru na Ukrajině, ale vyhovuje jim válka rozvrat. V ruské kultuře (tedy spíše nekulturním barbarství) má lidský život nulovou hodnotu, a proto tito ruští zločinci vraždí civilisty bez výčitek svědomí.

Stačí se podívat, co tato zločinecká separatistická banda dělala u trosek malajsijského letadla. Nezajistila místo havárie, nechala tam rabovat místní spodinu, okrádala mrtvé a nechutným necivilizovaným způsobem zacházela s lidskými ostatky. Ze zbytků letadla si stavěla palebné posty. To, že separatisté dosud nevydali věci lidí z havarovaného letadla příbuzným, rovněž vypovídá o mnohém. Inu jsou to nejen vrazi, ale i lupiči a zloději. 

http://zpravy.idnes.cz/jana-skubalova-z-humanitarni-organizace-adra-pomaha-na-vychodni-ukrajine-v-donecku-g2a-/zahranicni.aspx?c=A140826_134920_zahranicni_im

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…