Jan Ziegler: Tito čeští zbabělci jsou stejné zlo jako islamističtí radikálové

20.11.2017 8:15

Není totiž možné na jedné straně kritizovat muslimské fanatiky, a na straně druhé tleskat mlácení černocha v pražské tramvaji čí výhrůžkám vraždění prvňáčků v Teplicích. Taková svinstva nelze tolerovat.

Jan Ziegler: Tito čeští zbabělci jsou stejné zlo jako islamističtí radikálové
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Stačí se podívat na facebookové stránky, které patří tzv. českým vlastencům, kde se mnozí radují z toho, že fotbaloví chuligáni - fanoušci Sigmy Olomouc napadli v pražské tramvaji černocha. A podle svědků na něj křičeli různé rasistické urážky typu zasra..j negře apod. Ovšem prezident Miloš Zeman má pochybnosti o tom, zda se jednalo o útok kvůli pleti. Napadený muž přitom hovoří několika jazyky, žije v Čechách už deset let a pracuje jako programátor a nikdy nikomu neublížil. Stal se obětí zbabělců, kteří útočí pouze v přesile, jinak se bojí.

Další takoví „hrdinové“ začali posílat výhrůžné vzkazy kvůli fotce prvňáčků ze základní školy v Teplicích, kterou zveřejnil Teplický deník a převažovaly na ni děti cizinců. V tomhle případě odvedla dobrou práci Česká televize, která některé z těchto zrůd našla a chtěla po nich vyjádření na kameru, samozřejmě bylo po hrdinech.

Jistě islamistický radikalismus nemá nic společného s civilizací a je třeba ho rázně potírat. Jestliže má však někdo plná ústa evropské a křesťanské kultury a potom vyhrožuje dětem zabitím, je stejný zlosyn jako islamisté, do kterých se jinak tak rád naváží. Mlácení lidí kvůli barvě pleti a hrozba násilí na dětech je v evropské a křesťanské civilizace nepřípustné. Bohužel vypatlaným čecháčkům tohle jaksi nedochází.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…