Jan Žižka: Kolik procent získají KDU-ČSL v koalici s Landsmanšaftem?

16.06.2017 18:48

Dělá se mi špatně z lidí jako je Bělobrádek, Herman či Sobotka.

Jan Žižka: Kolik procent získají KDU-ČSL v koalici s Landsmanšaftem?
Foto: Vít Hassan
Popisek: Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek na sjezdu

U obou prvně zmiňovaných pro jejich aroganci s jakou ignorují oběti II. Světové války a Českého národa, tím, jak podlézají Landsmanšaftu, a tak nám dávají najevo, že dějiny se přeci jen dají změnit.

A  Sobotka - co je Sobotka za člověka, když je nechá ve vládě?

Uveďme fakta: „98 procent těchto vnitrostátních a pohraničních Němců volilo v krizových letech 1937–1938 Henleina. Jeden milion sto šedesát dva tisíce šest set sedmnáct z nich dostalo od A. Hitlera medaili za zločin pomoci při odtržení pohraničí, to znamená každý třetí dospělý! Později ji dostávali i říšští Němci za válečné a jiné zločiny proti Čechům, mimo jiné ji dostal i katan Čechů Heydrich.“

(Po nacistickém teroru proti českému obyvatelstvu v reakci na atentát na Heydricha v roce 1942 získala Benešova vláda od Velké Británie ústní souhlas s odsunem, který byl vázán na souhlas Spojených států a Sovětského svazu.[1] V roce 1945 odsun Němců odsouhlasily tři vítězné mocnosti na Postupimské konferenci.[2]. )

Nebyl to tedy jen prezident Beneš, kdo zákony schválil.

Až vymřou Ti pamětníci, kteří by mohli podat svědectví o tom - že nejméně 98 % sudetských Němců se okamžitě, jak to bylo možné, přimklo k Henleinovi a nadšeně vítalo okupační vojska SS a fašistů a nejen, že vyháněli české starousedlíky, ale také je vraždili - bude snazší vmanipulovat další generace tam, kam se to bude vládní garnituře hodit. 

Časně po takzvanou revoluci v 89 se objevily snahy pozměnit historii. Např. tak, jako se před rokem osmdesát devět zapomínalo na to, že nás osvobodili i spojenci, začalo se po změnách zapomínat na to, že nás osvobodila převážně Rudá armáda.

Stejná ubohost.

A účel? je třeba vymazat skutečnost z učebnic, a obzvláště mladé lidi upravit tak, aby je ani nenapadlo ptát se, proč je český průmysl celý v cizích rukou a proč se na našem území stále častěji objevuji zahraniční vojska. Generace po nás už se asi nedozví pravdu, jde o to, aby pochopily, že jejich posláním není zajímat se co je pravdou – ale platit hypotéku. Zjednodušuji, ale opravdu se někam pohneme, když část našich volených politiků už od V. Havla stále okatěji a jasněji pracují pro zájmy cizích zemí proti zájmů Čechů?

Opravdu se najdou lidé, kteří budou volit ty, kteří se chovají tak jako Bělobrádek a Herman?

Neměl jsem příbuzné v Lidicích. Nehodlám ale pouze přihlížet tomu, jak morálně zaostalí budou kandidovat a snažit se ovlivňovat v budoucnu Českou republiku.

Vyšlo v rámci mediální spolupráce s Literárními novinami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …