Jana Borkovcová: Začala válka s islámem, vládo začni bránit občany, nebo odstup!

15.07.2016 8:12

Další útoky ve Francii a to v den významného francouzského svátku dobití Bastily jasně ukazují, že teroristé se rozhodli přes zastrašování a teror ovládnout Evropu. Zahájili tak válku s Evropou, a proto se musíme začít bránit!

Jana Borkovcová: Začala válka s islámem, vládo začni bránit občany, nebo odstup!
Foto: Blok proti islámu
Popisek: Blok proti islámu

Protože nelze rozeznat radikální islamisty od ostatních, nesmíme připustit jakékoli migranty na našem území, neboť jsou jasným zdrojem nebezpečí pro životy našich občanů! „Vláda bude zase zavírat oči a bude mluvit o ojedinělých teroristech. To nesmíme připustit! Náš požadavek na ochranu hranic je požadavkem na ochranu každého občana ČR,“ řekla Jana Borkovcová, předsedkyně Bloku proti islamizaci. „Na Francii vidíme, že bezbřehý multikulturalismus je zavedl na pokraj války, nic takového nesmíme v České republice připustit,“ dodala.

Protože cítíme hlubokou soustrast s oběťmi teroristického útoku, přijdeme uctít jejich památku v 13:00 před francouzskou ambasádu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…