Jana Karásková: ČT a další média se dopouštějí vlastizrady

07.09.2013 18:30

Dopis hradnímu kancléři Vratislavu Mynářovi ohledně situace v Sýrii

Jana Karásková: ČT a další média se dopouštějí vlastizrady
Foto: Theatlantic.com
Popisek: Homs v Sýrii

Dobrý den,

protože masmédia dlouhodobě neinformují o mnohých závažných souvislostech, týkajících se válek na Blízkém východě, dovoluji si Vás touto cestou informovat o tom, co několik let s kolegy z alternativních médií víme, publikujeme, a marně se snažíme dostat přes masmédia k více lidem.

Doufám, že budete věnovat čas a pozornost těmto informacím. Pokud se k Vám zatím nedostaly, budete mít možná komplexnější pohled na to, co se v Sýrii dělo a děje.

Rozvrat zemí Iráku, Libye, Sýrie a dalších byl naplánován podle bývalého šéfa NATO, armádního generála W. Clarka, již před útoky z 11. září 2001. Vydal o tom svědectví na veřejnosti několikrát během roku 2007, a napsal o tom i ve své knize.

     Zdroj: Youtube

Video s českými titulky ode mne dostala i ČT. Generální ředitel P. Dvořák výslovně odmítl toto důležité svědectví odvysílat. Stěžovala jsem si na cenzuru přes Radu ČT. Pan M. Uhde se podivoval, když jsem mu řekla, že možná dojde časem k zásahu NATO v Sýrii - mluvila jsem s ním několikrát osobně na schůzkách Rady ČT před více než rokem. Považoval to za absurdní.

Později jsem kvůli cenzuře tohoto svědectví na generálního ředitele ČT podala trestní oznámení.

Odpověď z OSZ - v našem trestním řádu prý neexistuje žádný paragraf, kterým by mohla být trestána cenzura či neobjektivní vysílání.

(Přitom existuje dokonce paragraf vlastizrada - napomáhání zavlečení národa do války pomocí rozhlasového či TV vysílání).

Před více než rokem jsem o cenzuře dalších závažných informací (o pozadí útoků z 11. září 2001) v ČT napsala do Senátu, odpověděli mi, že to k projednání dají Senátnímu výboru pro média - zaslala jsem jim tam i tento dodatek k situaci v Sýrii.

V současné době se objevují různé zprávy o tom, kdo jiný než prezident Asad mohl sarin použít. (V originálním dopise přidává autorka odkazy na různé zdroje a média)

Prosím věnujte těmto informacím pozornost, a pokud některé vyhodnotíte jako pravdivé a závažné, pokuste se zařídit nějakou cestou, aby se o nich dozvěděla i veřejnost.

Modlíme se za to, aby to ZLO ještě někdo dokázal zastavit.

S pozdravem

ing. Jana Karásková

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…