Jaromír Palata: Proč kancléřka Merkelová bere tolik azylantů?

25.01.2016 11:20

Je mnoho podnikatelů, kteří na azylantech vydělávají. EU chce pomocí azylantů znečistit a rozředit čisté národy ve státech EU, aby se konečně spojily do Spojených Států Evropských.

Jaromír Palata: Proč kancléřka Merkelová bere tolik azylantů?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kancléřka Angela Merkelová

Američtí okupanti nařídili Angele Merkel pozvat a dat azyl všem vojenským zběhům a brancům ze Sýrie, aby syrská vláda Basara Assada neměla dostatek vojáků a aby zkolabovala syrská vláda, aby pak ztratilo Rusko svou jedinou zahraniční vojenskou základnu, aby pak USA mohly nainstalovat proamerickou loutkovou vládu, aby potom konečně mohl být vybudován plynovod z Katar přes Sýrii a Turecko do EU, aby pak USA mohly EU zakázat kupovat zemní plyn z Ruska.

Merkel prodlužuje neustále sankce EU proti Rusku, Saudská Arábie těží maximální množství ropy a prodává ropu pod cenou na příkaz USA, ještě chybí zákaz EU kupovat zemní plyn z Ruska, aby se Rusko dostalo do krize, aby byl Putin svržen a nahražen proamerickou loutkovou vládou, která pak dovolí americkým koncernům bezplatný přístup k ruským nerostům, ropě a plynu. Konečný cíl je ovládnout a vyrabovat Rusko bez nukleární valky.

Proto USA financují opoziční strany, pašují zbraně v diplomatických zavazadlech pro opozici, platí disidentům za každou provokaci, financují
nevládní organizace NGO. Vyslanectví USA stojí na vysokofrekvenčně výhodných místech, odkud se dají odposlouchávat mobilní telefony a WLAN, proto mají na střeše boudu z umělé hmoty pro anténní systémy.

Vyslanectví USA často hledají občany na praci v internetu z domova, aby na sociálních fórech nadávali na Rusko a na Čínu a hájili zájmy a pověst USA a aby nahlásili, když někdo zveřejní nežádoucí tajné informace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …