Jaromír Petřík: Rusáci ovlivňují volby i v Rusku. To je neslýchané. Sankce na ně

05.02.2018 13:56

Toto zaznělo v diskusním příspěvku na článek: Čekání na konec putinismu. Mladí Rusové zvedají hlavu a sabotují volby...

Jaromír Petřík: Rusáci ovlivňují volby i v Rusku. To je neslýchané. Sankce na ně
Foto: Personal website Vladimir Putin
Popisek: Vladimir Putin

Západní média si vyrobila nového Borise Jelcina v podobě Alexeje Navalného, kterému věnuje maximální mediální prostor a o kterém se vyjadřuje jako o jediném zastánci strašlivě utlačovaných Rusů současným ruským prezidentem Vladimírem Putinem.

Cituji: „Navalnyj, kterému centrální volební komise zakázala kandidovat, cítí, že volební účast může být citlivé místo režimu, a proto vyzývá k bojkotu voleb. „U nás v Rusku je zvláštní volební matematika. Dnes nejde o to, kolik kdo dostane hlasů, ale o volební účast. Ta může ukázat, že budoucí prezident je nelegitimní,“ říká 22letá Alisa, která na moskevskou demonstraci přišla přesvědčovat lidi, aby u voleb dělali dobrovolné pozorovatele.“

Podle západních médií to vypadá, že pokud Vladimír Putin vyhraje prezidentské volby, tak bude nelegitimním prezidentem.

Já se jen musím smát hlouposti současných západních rusofobů, kteří svoji neuvěřitelnou nenávist k Putinovi zaměňují za skutečnost.

(Pozn. Hlavně, že jsou dle současné západní "demokracie" legitimní kyjevští pučisté, kteří násilím svrhli ukrajinského prezidenta v rozporu s ukrajinskou ústavou a veškerým západním právem).

Západním médiím (tedy i našim) nestačil výprask v podobě volby amerického prezidenta Donalda Trumpa, kdy se navíc ukazuje, že tzv. „elity“ se neštítily zatáhnout do svých intrik i FBI.

V našem případě zase neuvěřitelná dehonestační kampaň proti Miloši Zemanovi.

A aby toho nebylo málo, tak ti největší zastánci „západní demokracie“ volají po cenzuře jako staří bolševici. Nesnesou jiný názor a jiný výklad dějin než ten svůj.

Jako typická ukázka jejich bolševického myšlení byla reakce na nedávno odvysílaný film o Berijovi (ZDE). Vzhledem k tomu, že nezapadal do jejich současného výkladu dějin, tak se mohli z tohoto filmu pominout a žádali v ČT stažení tohoto filmu, až ČT po jejich nátlaku tento dokument opravdu stáhla. Že si nevymýšlím, dokládám fakty.

Nejdříve bloger Jan Ziegler napsal článek „Česká televize pochybila dokumentem o komunistickém zločinci Berijovi“ (ZDE), kde napsal- cituji:

„Z válečného zločince a masového vraha byl málem kladný hrdina bez bázně a hany.“

Pokud ovšem film shlédnete, tak tam nic takového není, film je o činnosti a politické kariéře L. Beriji, hlavně o čeho činnosti v souvislosti s vybudováním sovětského jaderného a kosmického programu.

Fakta uvedená v tomto filmu se nám nemusí líbit, ale volat po jeho stažení mi silně připomíná Husákovu dobu normalizace, kdy byl povolený pouze jediný výklad dějin.

Ale i Husákovi musím přičíst k dobru, že občas dovolil v ČT zaznít jiné názory – viz vystoupení našeho současného prezidenta Miloše Zemana v tehdejší Československé televizi, který tehdejší komunistický režim opravdu nešetřil.

Nyní se obzvláště činil ve svém volání po cenzuře jeden z největších komunistobijců a rusofobů zde na blogu Jakub Roth – cituji jeho příspěvek v diskusi (ZDE):

„Děkuji panu doktorovi Vodvářkovi, že mne zmínil. Já jsem se totiž obrátil s protestem na RRTV a bylo mi tehdy řečeno, že o tom vůbec neví a že si zjistí, jak to s tím ruským/sovětským seriálem je. A vida, konali. Alespoň něco. A připomínám - seriál zakoupili a do vysílání připravili pracovníci ČT pod vedením Daniela Macho, bývalého sporťáka TV Nova a až děsivě hloupého člověka.“

Po mém příspěvku o cenzuře bloger Jan Ziegler odepsal takto: „To není cenzura, jenom upozornění na lži.“

Já se jen ptám, jak může Jan Ziegler vědět, jaká je skutečná pravda v případě L. Beriji.

Je úsměvné, když ti, kteří se nejvíce ohánějí svojí nenávistí ke komunistům, k Rusku a ke všem jinak smýšlejícím, nejvíce volají po cenzuře a neštítí se udávat ostatní, kteří mají jim nepohodlné názory.

Méně úsměvné už je, když se média jejich agresivity a vyhrožování zaleknou a pořad opravdu stáhnou.

Tímto už rusofobové a komunistobijci dávají na frak nejen Husákovým normalizačním komunistům sedmdesátých let, ale svým nátlakem a neurvalostí se blíži radikálním bolševikům z padesátých let.

A vrcholem všeho je tvrzení Jakuba Rotha, že je historikem a vyučuje. Sami si můžeme odpovědět, co asi vyučuje...

Článek Čekání na konec putinismu. Mladí Rusové zvedají hlavu a sabotují volby... najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…