Jaroslava Lukšová: Dílna Radost v novém

11.09.2017 8:17

Dílna Radost v pátek 1.9. představila nové prostory, v nichž bude působit. Přestěhujeme se z centra Místku do Starého Města, ale pouhých cca 100m za Úřadem práce ve F-M.

Jaroslava Lukšová: Dílna Radost v novém
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Je tady ještě hodně práce, ale chtěli jsme se pochválit hlavně zahradou. Příroda nám ale dala jasně najevo, že počítat se sluníčkem sice můžeme, ale v tomto velí ona a ta si to naštěstí zařídí podle svých a ne našich potřeb.

Mnozí vědí, že dílna vznikla za účelem finanční podpory Denního stacionáře a za účelem možnosti nácviku pracovních dovedností klientů stacionáře. Dílnou chceme dát možnost zaměstnání lidem s handicapem nejen fyzickým, ale i mentálním. Touto myšlenkou jsou obě organizace úzce propojeny, proto mi moc záleží na tom, aby se nové pracoviště líbilo nejen zaměstnancům a zákazníkům Dílny Radost, ale také klientům a zaměstnancům Denního stacionáře Linie radosti z.s.

Že se záměr podařil, mě ujistilo jednoduché a krásné "díky Jaruško, díky moc, je to super", slova mého syna Vojtěcha, jež je nejen klientem stacionáře, ale pro svou šikovnost i zaměstnancem dílny a který byl pro mé činnosti a stále je velkým impulsem. Tahle slova totiž letí přímo ze srdíčka, bez úprav, či jakéhokoli kalkulu a  jsou pro mě tou největší odměnou, kterou nevyváží žádný metál.

Doufám, že nové prostory nám přinesou spousty spokojených zákazníků, potažmo více finančních prostředků pro Denní stacionář. Šijeme, vyšíváme, tiskneme a vyrábíme různé reklamní předměty, tak neváhejte a staňte se i vy našimi zákazníky a dostanete nejen kvalitně odvedenou práci, ale i dobrý pocit, že jste osobně přispěli ke zkvalitnění života handicapovaných osob. A věřte mi, ten pocit je moc krásný.

Za Dílnu Radost a Linii radosti

Jaroslava Lukšová

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…