Jiří Baťa: Velmi příznivá a pravdivá odezva

27.09.2019 9:55

Omlouvám se tímto neznámému autorovi, který se pod níže uvedený, velmi výstižný příspěvek podepsal jako „autor holešovské výzvy“ a který se jistě nebude zlobit, že jsem jeho příspěvek v diskuzi na můj článek (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Jiri-Bata-Greta-a-jeji-klimaticke-SOS-Ale-co-dal-597378) touto cestou zveřejnil. Dělám to proto, že jeho obsah považuji za natolik pravdivý, výstižný, aktuální a alarmující, že jsem neodolal a dovolil si jej nechat touto cestou zveřejnit. Zde je příspěvek k mému článku:

Jiří Baťa: Velmi příznivá a pravdivá odezva
Foto: archiv Jiřího Bati
Popisek: Jiří Baťa

Souhlasím s názorem v článku a dodávám k tomu. Patnáctiletá, nedospělá školačka to nemá zcela jistě z vlastní hlavy. Spíše je nástrojem někoho, kdo sleduje své osobní, nicméně pochybné cíle. Kdyby chtěla patnáctiletá školačka řešit ukradené dětství skutečně, tak by nebyla tak sobecká a neřešila by jen své dětství. Co mají říkat děti z Koreje, z Vietnamu, kde vedly USA kruté války a pozabíjely miliony nevinných lidí, civilistů a dětí. Jak jsou na tom děti v Afghánistánu, Sýrii, Iránu, Iráku, na Ukrajině, kde se vedou války, ničí se bombami a letadly životní prostředí a za neskutečně těžkých podmínek migrující do Evropy? V těchto zemích bombami zničili domovy mnoha dětí, které proto nemohou chodit do školy, navíc, jejich rodiče byly zavražděni. Těm nezničil svět dětství? Těm snad nebylo znemožněno chodit do školy? Nevím, proč se lidé a děti neobrací na OSN, aby členové OSN ukončili válečné stavy po celém světě a to už hlavně s ohledem na nelidskost válečných zločinů, které děti těchto zemí skutečně připravují o dětství, školu,lepší života a nás všechny mj. i o zdravé klima.

Pozn. Dovolil jsem si přidat několik slov a upravit několik výrazů. Škoda jen, že se autor vydává za inkognito autora holešovské výzvy, které jsme ve skutečnosti já a jistý pan V. P. autentičtí autoři.

(můj článek najdete ZDE)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …