Jiří Bezák: Fascinuje mě neúcta Západu k ruským obětem německého fašismu

28.08.2014 10:09

Ruský lid přinesl největší lidské oběti v boji proti fašismu a Třetí říši před 70 lety. Paměť západních politiků je krátkozraká! Obviňovat Rusko, Rusy a Vladimíra Putina z hitlerovských praktik ve vztahu k Ukrajině uráží i čestné a poctivé Evropany.

Jiří Bezák: Fascinuje mě neúcta Západu k ruským obětem německého fašismu
Foto: kremlin.ru
Popisek: Vladimir Putin

Ďábelské plány CIA, Pentagonu a USA jsou veřejně známy: https://www.youtube.com/watch?v=xkaT4QCGssA

Jen ignorant považuje americké vládce za andělské mírotvorce. Pokud by jimi byli, pak by dávno neexistoval blízkovýchodní konflikt mezi Izraelem a arabskými sousedy!

I samotní významní američtí občané a politici, i z dob Ronalda Regana, považují svou vládu za agresivní a imperiální: https://www.youtube.com/watch?v=BABXj2nNO8k

Považuju za nutné občany České republiky informovat o tom, že je nutné mír i pro budoucí generace zachovat a k tomu je třeba šířit po celém světě a hlavně v EU pozitivní mírotvornou náladu a zabránit tak šíleným válečným plánovačům v Pentagonu a NATO zatáhnout občany EU a Ruska do nesmyslné 3.světové války.

Možná i VY, OBČANÉ ČESKÉ REPUBLIKY jste právě těmi kapkami v mírovém moři, které smete plány válečných štváčů, plánovačů, zbrojařů a mocichtivých nadlidí:  http://www.svetbezvalek.cz/cs/udalost/mirparty

Pamatujme si, že nesmíme dopustit, aby stokrát opakovaná lež o tzv. ruském imperialismu se stala tou nezpochybnitelnou americkou pravdou! Tomu lze zabránit jen opravdovou demokracií. Takovou demokracií, kdy i jednotlivý občan má právo v referendu vyjádřit svobodně svůj názor a postoj k politické situaci a kdy bude brán v potaz při jednáních jim volených politiků. Ano, to je PŘÍMÁ DEMOKRACIE, která chybí většině zemí v EU.

Mám poslední otázku pro inteligentní a racionálně uvažující občany:

"Lze snad dopustit světovládu nikým z nás nevolených loutkařů?"

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Jiří Bezák - profil

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…