Jiří Klušák: Z tohoto úřednického masakru rodiny a dětí vám bude i rozum stát

28.03.2017 8:35

Totalitní ploty s ostnatými dráty, které nás fyzicky oddělovaly od svobod, lidských práv, od základních lidských hodnot nahradily ploty virtuální, vystavěné úředníky pro posílení své vlastní moci. Nová doba, nové možnosti a zvrhlé úřednické pojetí demokracie, kterou si přetvořili k obrazu svému, z úředníků udělala novodobou sortu nadlidí. Pro takové nic neplatí, nemusí se ničím řídit, nic dodržovat, a vždycky mají pravdu. To je hlavní.

Jiří Klušák: Z tohoto úřednického masakru rodiny a dětí vám bude i rozum stát
Foto: pixabay.com
Popisek: zákony, ilustrační foto

Úředník má vždycky pravdu. A proto jsou nám zákony, práva, ústava, zákonné postupy, lidská práva na nic. A proto se k nám, k rodinám, k rodičům i k dětem chovají hůře než ke stádu dobytka. K čemu nám je právo na řádnou odpověď, na řádné vysvětlení úřednického postupu v rodině, když nás odpověďmi o ničem záměrně dohánějí do zoufalých situací a k zoufalým činům?

OSPOD MB na základě křivého tvrzení, které si na svém úřadě sami vymysleli, tajně pronikli do naší rodiny a ihned a bez vědomí otce se obrátili na soud, aby na základě křivých obvinění okamžitě započali rozbíjet rodinu. Zajistili si to dalším křivým obviněním otce, kterého si tím z procesu předem a zcela vyloučili. Ani jednou si ho nepozvali, a tak k ničemu ze všech těch obvinění otce nemají od něho ani jedno vyjádření. A přesto i tak fatální obvinění otce a bez projednání s otcem úředníkům jim na rozbití rodiny bohatě stačilo. A ta křivá obvinění platí pořád. 

A za matku si na OSPOD MB nejenže všechny výpovědi vymysleli sami, ale ještě v zájmu jakéhosi obnovování sourozenecké skupiny ji přemluvili k odvrhnutí dítěte. A matka bez mrknutím oka, bez zaváhání a obvzláště odporným způsobem dítě skutečně odvrhla. 

A děti OSPOD MB donutil ke křivým výpovědím v neprospěch rodiny, jenom aby jim za to mohli úředníci rodinu rozbít a připravit je o otce, sourozence, zázemí, jistoty a značný majetek.

Všechno, úplně všechno si na nás na OSPOD MB vymysleli bez možnosti na tom cokoliv změnit.

Situace byla tehdy u nás přesně taková:

Otec byl už 17 let pořád doma neb přímo doma podnikal, přímo doma vybudoval rodinnou firmu, zahradnictví.

Matka už přes dva roky každý den odjížděla v pět ráno do práce do Moravských Budějovic, vracela se navečer. O vše se doma staral otec. Jenom otec.

Syn Jakub, 20 let, bydlel zde s námi, ráno odjížděl do práce.

Syn Tomáš, 19 let, byl z rodiny z důvodů nezvládnutelné agrese odstěhovaný, bydlel v podnájmu, studoval posední rok gymnázia v Moravských Budějovicích. A neměl nic.

Dcera Barbora 16 let, bydlela s námi. Ta studovala v Třebíči, ta si tehdy dělala pouze to, co sama chtěla.

Dcera Vendula 7 let, tu každý den ráno do školy připravoval a ze školy vítal otec, nikdo jiný ani doma nebyl. Vše jen otec.

Rodiče se nehádali, neměli žádné konflikty, neb otec se o všechno a perfektně staral. Otec nemohl ani předpokládat, že by rodina mohla být v nějakém ohrožení. Jenže úředníci potřebovali rozbít rodinu, přemluvit manželku k odchodu od manžela a Jakuba do Lukovan, kde měla prázdný domek, aby tam „začlenili“ Tomáše, ze kterého by se jinak po skončení gymnázia stal bezdomovec. Ale nemohli soudu napsat, že manželka odejde, aby se postarala o Tomáše. To by jim nikdy neprošlo. Proto ani nemohla podat žádost o rozvod, protože k němu neměla adekvátní důvod.

Tak se podívejte, jak si to všechno úředníci ze své moci pro rozbití rodiny sami sobě krásně naaranžovali.

Pro soud si OSPOD MB do návrhu soudu jen tak vymyslel, že prý je otec odstěhovaný že prý je manželství jen formálním svazkem. Nic jiného pro soud nebylo. A nedovolili na tom cokoliv změnit, protože hodnota toho tvrzení byla v tom, že si takovým tvrzením soudu z procesu vyloučili otce. Ani úředníci, ani jeden rodič, a ani žádné dítko se k tomu důvodu rozbíjení rodiny nevyjadřovalo, neb tomu důvodu vůbec nikdo nerozumí. A přesto – pouze na základě takového absolutního nesmyslu sepsaného na úřadu OSPOD MB se úředníkům podařilo rozbít rodinu. Ale to byl důvod pouze pro soud.

Pro otce ti samí úředníci ale mají úplně jiné vysvětlení rozbití rodiny. Otec prý odvrhl syna Tomáše, tím rozbil sourozeneckou skupinu, manželka a dcery byly z toho tak zoufalé, že to následně rozbilo rodinu. Odvrhnutí dítěte otcem OSPOD MB považoval za tak ohavný čin, že za to otce z dění v rodině ihned a zcela vyloučili. Nikde se ale nedozvíte, co si pod slovy –„otec odvrhl dítě“ – máme vlastně představit, protože to nikde není ani popsané, ani vysvětlené. Dokonce ani nevíme, kdo z tak hrůzného činu a s takovými fatálními následky pro rodinu otce křivě obvinil. A nemáme k tomu ani vyjádření otce, neb s ním OSPOD nikdy nic neřešil. Dokonce jim ani nevadí, že takové obvinění otce zcela odporuje jejich návrhu soudu. 

Zrůdnost takového úřednického postupu je v tom, že otec nebyl z procesu vyloučený proto, aby nemohl dostat děti do péče, jak to maskují. Ale proto, aby nemohl chránit rodinu, aby nemohl chránit děti. Proto všechno probíhalo v utajen před otcem a proto takový návrh soudu o formálním otci. A nešlo s tím nic dělat. A když po létech ten důvod už musel padnout, tak hned přišli ti samí úředníci s pohádkami o sourouzenecké skupině a o odvrhávání dětí.

OSPOD MB si otce z děje v jeho rodině křivým obviněním odstavil jenom proto, aby nemohl nijak bránit rodinu, aby nemohl chránit děti při úřednickém rozbíjení rodiny z důvodů postarání se o Tomáše.

Pro matku ti samí úředníci mají zase úplně jiné vysvětlení rozbití rodiny. Matka by prý nikdy neodvrhla dítě, matka rozbíjela rodinu jenom proto, aby obnovila sourozeneckou skupinu. A matce se to odchodem ze společné domácnosti i podařilo. Takový nesmysl, taková nadpozemská hovadina se ani nedá komentovat. Hned z následujícího odstavečku vše pochopíte.

Pro syna Jakuba, kterého matka a sourozenci tak bezcitně krutě odvrhli, mají ti samí úředníci zase úplně jiné vysvětlení. Pro Jakuba platí, že pro úředníky, pro matku a sourozence nikdy neexistoval a neexistuje, protože jim nezapadá do jejich křivých obvinění. Proto se to úžasné úřednické tmelení sourozenců přímo řízené OSPODem MB na něho nevztahuje. Proto o něm v krajské zprávě nenajdete ani písmenko.

Syn Tomáš rozbjení rodiny promlčel, neb ten se dle vyjádření OSPODu MB choval velice korektně, neb se prý k ničemu nevyjadřoval, protože prý nebyl účastníkem řízení.

To je fakt dojemné. 
O Tomášovi je celá krajská zpráva, přímo jeho jméno je tam uvedeno 18x. 
Pouze kvůli Tomášovi se rozbila rodina, aby on se mohl zařadit mezi sourozence, tedy získal bydlení a servis s tím spojený pro studování na vejšce. 
Kvůli Tomášovi byl otec od děje v rodině nejprve izolovaný, neb prý odvrhl Tomáše, a následně z téhož důvodu i z procesu zcela vyloučený. 
Tomáš si na úřad dotáhl matku, od prvopočátku byl u všeho, zatím co otec a Jakub o ničem neměli ani ponětí, před kterými všechno záměrně tajili …

Tak odkud, od koho všechny ty pomluvy a lži a křivá tvrzení o otci a o Tomášovi o jejich vztazích mají, když se otce nikdy na nic neptali a Tomáš se prý k ničemu nevyjadřoval?

Pro dcery Barboru a Vendulu mají ti samí úředníci zase úplně jiné vysvětlení. Pro ně platí, že otec byl zlý, krutý, že nic nedělal, neuměl, nedokázal, který může za všechno špatné, který jen podvádí a lže, že prý se staral, vyprovázel prvňáčka … před kterým museli všechno tajit … A hlavně - který se velice špatně choval k Tomášovi, který ani nezvládl jeho výchovu …. A proto se rozbila rodina. Z důvodů krutostí, která pramení z totální neschopnosti otce. Vůbec nic dobrého se o otci v celé krajské zprávě nedozvíte. Přitom tolik se staral, tolik toho dělal, tolik toho vybudoval, tak obrovské dílo pro rodinu je za ním. Přece byl 24 hodin doma, z ničeho vybudoval rodinnou firmu a podívejte, jak OSPOD MB naváděl a štval děti k nenávisti k otci. Nejenže děti nutili ke křivým výpovědím o otci, ale ještě z něj vyráběli zrůdu, aby se ho děti co nejvíce bály, aby ho co nejvce nenáviděly.

Tak takto se k naší rodině zachoval OSPOD MB. Protože si na nás všechno vymyslel, proto pro každého člena rodiny od nich platí úplně jiné úřednické odůvodnění rozbití rodiny. Takže současně platí všechno.

Úředníkům ani nevadí, že kromě toho, že ty důvody jsou zjevně nesmyslné, že si i zcela odporují.

Přece když byl otec odstěhovaný, manželství jen formální, pak je nesmyslem někam odcházet, jen aby se mohla obnovit sourozenecká skupina. 
Pak přece ani nemohli za Tomášem chodit tajně. 
A už vůbec nemusela matka a sourozenci odkopávat Jakuba, a ještě k tomu tak bezcitně krutým způsobem. Přece dle tvrzení OSPOD MB by matka nikdy neodvrhla dítě. Ale matka rozbitím rodiny Jakuba odvrhla jako prašivinu. Už 10 let ho neviděla. 
Přesto si OSPOD MB pořád stojí za tím svým, že matka rozbíjela rodinu jenom proto, aby obnovila sourozeneckou skupinu. A že prý se jí to i podařilo. 
Přesně toto nás a po tom všem pořád nutí úředníci přijmout a smířit se s tím.

Oni přece mají vždycky pravdu. 
Tak se podívejte, jak s tou jejich pravdou masakrují rodiny, rodiče, děti. Jak ta jejich pravda, to jejich tvrzení mimořádně brutálně a na věky devastuje rodinné i sourozenecké vztahy a vazby. Jak ta jejich pravda dohání nejen rodiče, ale už i děti do zoufalých situací, k zoufalým činům.

Ani jeden důvod rozbití rodiny ani nenaznačuje, že by rodiče měli nějaké problémy, hádky, natož pak konflikty. Ba naopak. Když je otec odstěhovaný, manželství jen formální, tak ani nemohou mít konflikty. A když prý někam chodili tajně, tak to ani otec nemohl řešit a ani se to neřešilo, když to bylo tajné.

OSPOD MB prý prováděl pohovory s každým členem rodiny. 
Otce si ani jednou nepozvali, s ním nic neřešili, nedostal ani jednu otázku, proto od otce nemají ani jedno jeho vyjádření. OSPOD MB se pořád tváří se, jako by Jakub ani neexistoval, toho vůbec neviděli, natož pak, aby s ním mluvili. O něm v krajské zprávě nenajdete ani písmenko, přitom jméno Tomáš je tam uváděno 18x. Celá zpráva je jen o úžasném Tomášovi, tedy o tom, pro koho, či k vůli komu se rozbíjela rodina. Přitom -  Tomáš se dle jejich vlastního tvrzení prý k ničemu nevyjadřoval. 
OSPOD MB se sice chlubí, že mluvili se všemi členy rodiny, ale prokazatelně s celou polovinou rodiny, s celou mužskou částí, se třemi členy nemluvili vůbec. Ani od jednoho nemají nějaké vyjádření se alespoň k něčemu. Přitom OSPOD MB rozbjíel rodinu, tedy ničil i sourozenecké vztahy a vazby. A ani s jedním "mužským" v rodině nemluvili, tedy ani nic neřešili. 

Přesně takto pracuje OSPOD MB. Šéfová, ing. Jana Loiblová si na nás všechno vymyslela a Bc. Stanislava Chalupová prakticky realizovala. Všechno si na nás vymysleli. A jsou to takové hovadiny, že je nikdo ani nemůže brát vážně. A je jich tolik. A pořád nás nutí je přijmou, smířit se s tím. Takový úřednický teror tu vládne.

A tak nezbylo než na to zjevné zneužívání moci, na ty podvody a pomluvy a křivá obvinění páchaná z moci úřední OSPODem MB na rodině, na rodičích a na dětech upozornit nejvyšší morální autoritu v zemi – úřad ombudsmana.

A o tom to bude příště.

Do případu vstoupí bývalá zástupkyně ombudsmana RNDr. Jitka Seitlová, a bývalý ombudsman JUDr. Pavel Varvařovský. A k tomu ještě současná ombudsmana Mgr. Anna Šabatová Ph.D. 

Podíváme se, jak naše nejmorálnější trojice posoudí, když OSPOD MB z moci úřední donutí matku odkopnout dítě jako prašivinu, rozbít rodinu, jenom aby tím dle úředníků obnovila sourozeneckou skupinu. A že matku za to odkopnutí dítěte a rozbití rodiny ochránci rodin a práv dětí tedy OSPOD MB tak vychvalují, až se za břicho popadají.

Přece máme právo vědět, proč se rozbila rodiny, který rodič za rozbití rodiny může! 
Jak to, že i o toto se otec musí prosit, a dokonce až na úřadu ombudsmana, a ještě k tomu třikrát?

Podíváme se, jak nám to všechno krásně vysvětlí nejvyšší morální úřad, jak prakticky ochraňuje práva rodiny, práva rodičů a práva dětí. 
Přece to nechci pro sebe. Já to chci pro děti. 
Přece je normální, aby děti měli jasno v tom, proč se rozbila rodina i v tom, kdo za to může. 

Článek se opírá o tyto důkazy:
Návrh soudu o děti 11. 04. 2007: http://www.klusak.info/56--dukaz-o-zlocinech-ospod-c-2
Krajská vyšetřovací zpráva 19. 12. 2011: http://www.klusak.info/59--dukaz-o-zlocinech-ospod-c-3

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…