Jiří Košťák: Papalášské metody nezapomněl a ještě brečí...

18.10.2018 21:26

Člověk se nestačí divit a musí se jen smát. Potrefená husa se vždy ozve, chtělo by se připomenout staré dobré přísloví.

Jiří Košťák: Papalášské metody nezapomněl a ještě brečí...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební kampaň KSČM

Ve středečním komentáři Hvězdná pěchota a zhrzení papaláši jsem se zaměřil na  situaci kdy jistá skupinka v  KSČM  se snaží neúspěchu voleb využít ve vnitrostranickém mocenském boji a dělá vše, aby se dostala konečně na trůn. Nikoho jsem konkrétně nejmenoval a jen věcně pojmenoval situaci  a její absurdní složitost. A ejhle, tu máš čerte kropáč!  Josef Skála se okamžitě poznal a zareagoval hystericky. Má zvláštní rozlišovací schopnost.

Budiž. Ale jeho tvrzení, že z článku  kape dokonce i  druhohorní antikomunismus, je legračně hloupé a nepravdivé, a už na svěrací kazajku ! Josef Skála rozhoduje co je a není antikomunistické...

Jsem komunistou 47 let a byl jsem u zakládání Leninského svazu mladých, a na rozdíl od jiných jsem legitimaci komunistické strany nikdy nezahodil , ani nevyměnil za různé pašalíky, kšefty či podnikání  třeba v Německu. Nejsou těmi skutečnými antikomunisty třeba ti, co horlivě píší v pravicových mediích jako Lidové noviny, Mladá fronta Dnes či Idnes  napadají KSČM, její vedení a staví se role jediného spravedlivého_? A pravicová sdělovadla jim to s chutí uveřejnují  a hýčkají si je.

Inu, jak vidět Josef Skála si argumenty upravuje podle svého pokřiveného vidění. Prý jej ostouzím už roky?!

Pravda je zase o poznání jiná. Před IX. Sjezdem jsem na facebooku KSČM  hájil před skupinkou, která na stranu plivala a snažila se dehonestovat vedení, na předsedu natočila hnusné video. Chtěli ublížit předsedovi, ublížili celé straně.  Tak v tom měl prsty soudruh Skála a jeho hoši?To jsem nevěděl. Z jeho současné reakce by se tak totiž dalo  usuzovat. Je zřejmé, že  Josef Skála nezapomněl papalášské metody,upravuje si fakta a pravdu k obrazu svému .Prostě na papaláše jako spolek bohů se nesmělo křivě podívat, natož je drze kritizovat. A  nyní  brečí a staví se role ubliženého a zároven jediného spravedlivého, který vše zachrání. Ovšem dostane-li se k  veslu  on a jeho věrní.

Připomíná také ,že byl hlavním funkcionářem  Mezinárodního svazu studenstva za „ubohých“ 6000 hrubého. Proboha, to je drzost! Já jako redaktor ,vedoucí oddělení redakce a spousta dalších lidí jsme si o takovém platu mohli nechat jenom zdát!
Josef Skála žije v bublině.  Ve svém uzavřeném světe bývalých nomenklaturních , kádrů, a dodnes neví jak žili obyčejní lídé, kteří nepatřili k věrchušce.Je mi ho líto.

Neostouzím Josefa Skálu. Ani nikoho jiného. Ale vždy budu bojovat proti těm, kteří si  usurpují aroganci moci, jedinou svoji pravdu a chtěji komunistickou stranu rozbít anebo privatizovat ve svůj  klub bývalých papalášů a jim hrstky naivně věrných!

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Milan Knížák: Fiala podporuje Babiše

10:14 Milan Knížák: Fiala podporuje Babiše

Glosa Milana Knížáka.