Jiří Pavel Pešek: Pane premiére Sobotko, jste veskrze falešný člověk a lžete nám o uprchlících

20.11.2015 13:30

Důrazně Vás vyzývám, neosoudruhu Bohuslave Sobotko, už se konečně vzpamatujte, začněte poctivě sloužit Bohu a svému národu, a národ Vám snad Vaše vlastizrádné jednání odpustí..

Jiří Pavel Pešek: Pane premiére Sobotko, jste veskrze falešný člověk a lžete nám o uprchlících
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Neosoudruhu premiére,

v interview na výroční slavnost vítězství Pseudopravdy a Pseudolásky nad lží a nenávistí jste nešťastně a velmi trapně imitoval své choromyslné evropské neosoudruhy Hollanda a Merklovou prohlášením, že se masakr v Paříži nesmí spojovat s migranty (tj. armádou nájezdných vetřelců maskovaných citovým vydíráním skrze pár žen a dětí), protože jej provedli francouzští muslimští občané žijící ve Francii již po několik generací:

1/ TÍM HŮŘE ( ! ) - neboť to jasně dokazuje neschopnost a především NEOCHOTU muslimů přijmout právní, náboženské a kulturní podmínky svého nového bydliště za vlastní a plně je respektovat, když se svým dobrodincům, kteří jim umožnili začít nový život v nové zemi, odvděčí tím, že jejich těla rozstřílejí samopaly nebo roztrhají semtexem..

2/ navíc jste lhal, protože minimálně jeden teroristický vrah prošel oficiálními policejními kontrolami do Řecka - na ostrově Léros byl vyhodnocen jako "HODNÝ SYRSKÝ UPRCHLÍK" - což nemůžete nevědět.

Jsme dospělí lidé a zodpovědní občané-vlastenci, kteří si plně uvědomují obrovské nebezpečí pro naši rodnou zemi. Pročež, neosoudruhu Sobotko, přestaňte s námi hrát své nejapné a především sebevražedné hry na "slepou babičbu": už jste svými zastíracími manévry a demagogickými manipulacemí opravdu překročil únosnou míru !

Vzpomeňte si na své křivě úhybné přísliby schůzky, které jste několik let dával mně - abychom vyřešili těžkou zednářskou kauzu miliardového tunelování státního majetku spojenou s mezinárodním organizovaným zločinem:

bezprecedentní devastaci předního symbolu české státnosti - nejstaršího kostela  v srdci Staré Prahy pod ochranou UNESCO - chrámu sv. Michaela Archanděla - fyzicky zmrzačeného a kulturně i duchovně hanobeného komerčními, sexuálními a satanistickými aktivitami.

Také si vzpomeňte na ratifikování "Úmluvy o účasti cizinců na veřejném životě" ze 17. 7. t. r., jež dává muslimům právo volit a být volen již po 5 letech legálního pobytu v ČR.

A nezapomeňte, že český národ ví i o Vašem vládním Usnesení z 22. 7. t. r., jímž jste DAROVAL "hrdinné" americké armádě lehké palné zbraně v hodnotě 16 mil CZK ! Zřejmě proto, aby je USA použily k zásobování Islámského státu? (Důkazy o dodávkách US zbraní a proviantu IS existují; proto také tzv. nálety USA proti IS za dlouhé měsíce dosud nepřinesly žádné viditelné výsledky - na rozdíl od ruské pomoci, kterou Syřané i Iráčané - včetně žijících v ČR - vděčně oceňují jako velmi účinnou).

Vaše vláda tedy rozdává zbraně subjektům, o nichž nevíme, zda je nepoužije proti našim spojencům (Kurdům), v situaci, kdy samo MO ČR spolu se svými kritiky tvrdí, že česká armáda je v podfinancovaném a zbědovaném stavu. Proč jste tyto zbraně nerozdal našim občanům, aby mohli vytvořit efektivní DOMOBRANU po vzoru Švýcarska či Rakouska - či samotných USA, když už jsou tím naším "ideálním vzorem", s nímž je třeba být "na věčné časy a nikdy jinak"?!?

Vzhledem k vážnému ohrožení naší vlasti islámskou okupací lze Vaše jednání klasifikovat jako akt vlastizrady - zvláště v ostře kontrastním světle skvělého, příkladně vlasteneckého postoje našeho pana Prezidenta, který dnes na Albertově přednesl jeden ze svých nejlepších životních projevů.

Jste veskrze falešný člověk: dokonce i Vaše jméno lže - máte slavit Boha (navíc jste pokřtěný křesťan ! ) - ale místo toho sloužíte satanu (vzpomeňte mj. na "Satanské verše" Salmana Rushdieho). Dokonce i český primas Dominik Duka a moravský metropolita Jan Graubner už vyzývají k obraně naší národní duchovní identity.

Druhý jmenovaný s odvoláním na slova GS OSN Ban Ki-moona uvádí, že "za ekonomickými důvody migrace se s velkou pravděpodobností skrývají plány světovlády, která zavání totalitou" (Perspektivy, 6-12/10/2015). O nich zcela nepokrytě mluví významný US historik Webster Tarpley: Nový světový řád (NWO) definuje jako "planetární nadvládu Washingtonu, New Yorku a Londýna nad zbytkem světa".

Proto Vás důrazně vyzývám, neosoudruhu Bohuslave Sobotko, už se konečně vzpamatujte, začněte poctivě sloužit Bohu a svému národu, a národ Vám snad Vaše vlastizrádné jednání odpustí..

Pax + bonum

Ing. Jiří Pavel Pešek
prezident ECSSU, člen Řádu rytířů sv. Michaela
pedagog, ex-diplomat

Vyšlo na euportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

12:26 Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

Dnes nepíšu glosu. O smrti se glosy nepíší. Dnes chci ještě několika svými řádky vzpomenout na Mirka…