Jiří Schlimbach: Všem českým válečným štváčům ...

09.03.2014 10:10

Všem českým válečným štváčům, zakomplexovaným řiťolezům, podporovatelům fašismu

Jiří Schlimbach: Všem českým válečným štváčům ...
Foto: archiv red, tan
Popisek: Ukrajinská krize

To, co se děje na Ukrajině nemá obdoby v odezvě českých politiků, veřejně činných osob a dalších, kteří se domnívají, že lze i nadále tolerovat zvrácené praktiky Západu v rozvracení svobodných států.

Domníváte se vy Zaorálci, Bursíci a vám podobní, že to svinstvo, které bylo na Ukrajině rozehráno ukecáte tím, že budete neustále plivat a nadávat na Rusko, že budete z Ruska dělat agresora bez ohledu na realitu a veřejně dostupné informace?

Vy, kteří jste dokázali naši zemi rozvrátit během 25 let, zotročit obrovské množství našich občanů máte tu drzost hovořit o demokracii, o právu národů na sebeurčení?

Na Ukrajině vámi podporované síly vypustily džina fašismu a nacismu, tento je již v pučistické vládě, kterou jste legitimizovali, bez ohledu na přání Ukrajinců, bez ohledu na přání dalších národností, které na Ukrajině žijí. EU připravila ekonomicky likvidační dohodu pro Ukrajinu a když ji Janukovič nepodepsal, rozpoutali jste peklo, bez ohledu na to, že jen chtěl, aby ekonomický dopad na jeho zem byl rozložen na delší časové období. I toto zamlčujete, jakobyste měli jen vy právo diktovat druhým národům, jak mají žít.

Můžete řvát sebevíc, vinu ze sebe za tento konflik nesmyjete. Plivete na Rusko, na ruský národ, když díky jeho obětem ve 2. světové válce jsme zde my, naši rodiče, naše děti, naše budoucnost. Za rok 1968 jste schopni Rusko nenávidět až za hrob a k našim "přátelům" na Západě, kteří nás zaprodali již nekolikrát a nejen v roce 1938 ale i v 1968 se lísáte a lezete jim do konečníku, hrbíte lokajský svůj hřbet a domníváte se, že další národ musí se hrbit jako vy před zvůlí a pokrytectvím Západu. Irák, Afghánistán, Libye, Sýrie, nyní Ukrajina, kolik ještě zemí bude muset být rozvráceno a zničeno, než vám dojde, na jaké straně vlastně stojíte, koho podporujete?

Ve své stupidní nenávisti vůči všemu ruskému se neváháte spojit ani s fašismem a nacismem, jen abyste ukojili svoji zvrácenost? Je mi hanba za vás.

Na Ukrajině nebude klid, dokud EU a USA nezačnou realisticky jednat, neuznají svoji chybu v rozvrácení Ukrajiny a nepožádají Rusko o spolupráci a dohodu ve společnék postupu. Ukrajinci si sami musí rozhodnout o sobě ve svobodných volbách. Svobodné volby ale nebudou, dokud budou zemi ovládat ozbrojení fašisté a nacisté, které jste legalizovali v pučistické vládě. Někdo je musí odzbrojit, musí vzniknout vláda národního porozumění, která dovede zemi do voleb. Můžete řvát jako pominutí, ale bez toho, co jsem napsal se situace jedině dál vyostří, protože jedině smyslů zbavený a šílený člověk si může myslet, že fašistická na puči vzniklá vláda dovede jakoukoliv zemi do svobodných voleb.

Nejde jen o politiku, jde i o ekonomickou budoucnost Ukrajiny. Ekonomicky obnovit Ukrajinu bez Ruska také nepůjde, ať se vám to líbí nebo ne. V Rusku mají ukrajinské firmy odbyt, mají propojenou s Ruskem infrastrukturu a jistě rádi dodají vše, co vy svým tupým řeven v obchodě s Ruskem nyní likvidujete.

Vy jste schopni díky svému pokrytectví dohnat svět do války, jen abyste nemuseli přiznat, že ten bordel po vás, co jste nadrobili na Ukrajině, bez Ruska do pořádku nedáte.

Rád bych věřil, že náš národ konečně procitne, že si dokáže zjistit pravdivé informace, které v našich sdělovacích prostředcích nemá možnost získat nejen o Ukrajině ale i o jiných výsledcích pokrytectví Západu o akcích, které vy podporujete, svým tupým pokrytectvím legalizujete a konečně vás při volbách vyžene z Parlamentu, abyste již nemohli škodit národu.

Přeji vám, abyste si užili to ponížení, kterého se vám dostane v momentě, kdy se Západ s Ruskem dohodne, jak jsem výše napsal. Že se dohodne, je nad slunce jasnější. Za blbce zde zůstanete vy a dobře vám tak. Smutné je, že to ponížení se dotkne celého našeho národa, díky Vám. Mohli jsme v tomto konfliktu, o který jistě ukrajinský národ nestál, stejně jako ruský národ vystupovat v roli usmiřitele, mohli jsme aktivně jednat o skutečné dodržování mezinárodního práva na všech stranách, mohli jsme být zprodtředkovatelem míru a spolupráce mezi národy. To už nejsme a nebudeme. Díky vašemu pokrytectví.

Vy, co k tomu všemu jen mlčíte, nedivte se, když se vás zítra nebude již nikdo na nic ptát.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vasevec.cz

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Poučení ze Zašové

10:14 Zdeněk Jemelík: Poučení ze Zašové

Valašská vesnice Zašová má pevné místo v mých vzpomínkách na vzdálené mládí, proto mě zaujala zpráva…