Jiří Vyvadil: 17. listopad 2016 - Miloš Zeman i Andrej Babiš včera zvítězili…

18.11.2016 12:59

Bývaly doby, kdy i já si zavzpomínal na 17. listopad. Tak trochu bokem jsem při tom i byl. Konečně připravoval jsem během 1 hodiny první setkání Adamec – Havel v Obecním domě za tehdejší Československou stranu socialistickou. Stejně tak Prohlášení naší strany, Svobodného slova i vydavatelství Melantrich , které vyšlo v pondělním vydání Svobodného slova 20. 11. 2016 vznikalo v sobotu v mé kanceláři tajemníka Klubu poslanců...

Jiří Vyvadil: 17. listopad 2016 -  Miloš Zeman i Andrej Babiš včera zvítězili…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Už před několika lety se mi začalo z těch opakujících a čím dám tím více nudných oslav dělat tak trochu špatně a letos se stalo zřejmé, že jejich jediným cílem je veřejně a pochopitelně zbytečně bojovat proti prezidentu Zemanovi a nejsilnějšímu politickému hnutí dneška ANO Andreje Babiše.

A tak přichází slovo za slovem slova o nové totalitě, oligarchii, hulvátství atd…

A zatímco je Václavák zaplněn protizemanovskými a protibabišovskými nadšenci, stejně jako je dnes celá Amerika, ovšem brutálněji zaplněna v ulicích protitrumpovskými liberálně fašistickými bojůvkami, oba pánové, Zeman i Babiš, mohou být v pohodě…

Miloš Zeman opět budce mít 57 – 60 % podpory a ANO Andreje Babiše bude dál směřovat k vítěznému výsledku v příštích parlamentních volbách.

A to je správné vyústění…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…