Jiří Vyvadil: Choroba se šíří. Z Kalouska přeskočilo šílenství na Chovance

05.04.2016 16:17

Že Miroslav Kalousek svými opileckými výlevy už dávno nepatří mezi svéprávné lidi, normální lidé tuší a jen s ním spřízněných 90 % havlistických novinářů a topkařských kývačů tvrdí, že je dokonalý rétor.

Jiří Vyvadil: Choroba se šíří. Z Kalouska přeskočilo šílenství na Chovance
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

No rétor? Mluví a čím více mluví, tím více je v zemi nenáviděn. Podle posledního výzkumu STEM má k němu 85 % obyvatelstva negativní postoj, zatímco jeho hlavní protivník Babiš, který zcela určitě hovoří mnohem hůře česky než kdysi Gustav Husák, září a jeho popularita se zpevňuje.

Jakmile Miroslav Kalousek začne mluvit, buď 85 % českého národa vypíná televizi a nebo sahá do kapsy pro kudlu. Je rétor a člověku se chce vraždit.

Nejsme ale hlupáci a připusťme, že alespoň na sociálních sítích můžeme ventilovat vnitřní tenze.

Herecká etuda Miroslava Kalouska s tibetskou vlajkou a povzbudivými hesly: Já jsem poslanec, musíte mne pustit na Hradčanské náměstí, jeho snaha přesšplhatpřes zátarasy,  jistě celý národ rozradostnila. Těch 85 % národa si přeje, aby Kalousek zmizel buď ve Věznici s ostrahou, v tom lepším doživotně v PL Bohnicích. A začíná to vypadat čím dál tím více nadějněji. Někam tam půjde.

Skutečně neexistuje v Česku politik, který by byl tak nenáviděn a který nepochybně tolik této zemi uškodil.

Miroslav Kalousek je šílenec, ale stále ještě trochu přemýšlí, byť uchýleně.

Vsadil vše na boj proti Babišovi a Zemanovi a věří, že spojí všechny politické síly od ČSSD až po KSČM. A ruku na srdce: Ta poslední akce zasedání Sněmovny k Čapímu hnízdu ukázala, jak mu všichni jako idioti zobou z ruky.

Skutečně jako idioti…

Echo 24 utvořilo několik týdeníků na téma jasného pádu Andreje Babiše, Bakalovy listy se předhánějí v tom, jak tedy už určitě musí padnout a Česká televize slintá vzrušením, že dny Andreje Babiše jsou sečteny.

Akce nově se rodící koalice Kalousek –Sobotka – Bělobrádek- Fiala na téma Čapí hnízdo skončila a Babiš, je opět triumfálně první a Kalousek úplně na dně.

Jinak to dopadnou nemohlo a jsem rád, že i na stránkách tohoto portálu jsem to předem avizoval.

Milan Chovanec ve své nesebekritické suverenitě (znalost práva má nulovou, podvod s Bakalářem byl jasný) jeden den fantasmagoricky zuřil, že mu Němci nechtějí vrátit uprchlíky, namísto toho, aby mohl dokázat, žedo Česka prostě nikdo nechce a  dokonce ani křesťané a že není obava, že by nám sem Němci někoho posílali.

Potom se ukázalo, že to mu zrovna nevyšlo.

A tak během pěti minut v něm začalo rezonovat, jak to bylo s tibetskými vlajkami na FAMU a že okamžitě mu musí policejní prezident podat vysvětlení.

Nuže Milane, už i Petr Nečas jasně chápal, že Tibet byla teokratická despocie otrokářského typu, tu se tam vydloubávaly oči, tu usekávaly ruce a obyvatelé Tibetu byly bezprávnými non subjekty jako v otrokářském Římu. Jsou specifičtí. Tak jako islámští teroristé s nadšením působí jako vraždící sebevrahové, tak Tibeťané se rádi sebeupalují. Je to prostě jejich koníček, jejich záliba. A jistě by tak pokračovali, i kdyby se dlajláma vrátil.

Mimochodem, Milane, víš o tom, že dalajláma je marxista a vůbec nechce samostatný stát?

A ještě dál, ale nevím, zda to není pro Tebe moc těžké. Víš že ekonomické teorie Karla Marxe dokonale mapují vývoj našeho systému?

Ale tím Tě nebudu zatěžovat.

Čapí hnízdo skončilo a ČSSD i ve spolupráci s KDU-ČSL a TOP 09 a možná i ODS připravuje novou koalici do budoucna.

Jde o záchranu  havlistické idee před těmi, kdo nesdílí pocit, že vývoj po roce 1989 je neměnitelný.

A proto je v pořádku, aby sis nejraději pořídil lehký plážový oblek z tibetské vlajky a řekněme i slipy a ponožky téhož vzorku. Pastelové barvy miluješ. A žádný jiný ministr vnitra takto nevypadá.

A proto budeš kárat i policejního prezidenta, že v rozporu s názorem Miroslava Kalouska se policistům ty vlajky  nad vchodem FAMU nelíbily.

Mimochodem vyraž ho. Vyraž toho chlapa. Ne kvůli té tibetské vlajce, ale tato postava nikdy neměla být policejním prezidentem.

Všichni před ním byli schopnější…

Když chodí v té černé kožené bundě, do které jsi  ho možná sám oblékl, je mi lehce nevolně.

Gestapo či gay bary.

Váhám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…