Jiří Vyvadil: Kubice byl přece také „správný policajt“ jako Nevtípil, že ano…

15.08.2017 14:17

Připadám si jako v blázinci. Proč znovu a znovu musíme zažívat stejný příběh jen se stále gradujícími rekvizitami.

Jiří Vyvadil: Kubice byl přece také „správný policajt“ jako Nevtípil, že ano…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Když Kubice ve spolupráci s ODS a pravicovou částí KDU-ČSL, později přešedší do TOP 09 vymyslel Kubiceho zprávu, která zamávala politickou scénu a dotáhla Topolánka k volebnímu vítězství, všichni freneticky drželi palce udatnému policistovi. Už týdnů jako ochutnávka před tou zprávou skončilo ve vazbě několik lidí spojenou s tehdejší ČSSD, údajně napojenou na organizovaný zločin. Mimochodem, Jourovou si stáhli rovnou do vazby od dvířek letadla….

Uplynulo několik měsíců, Paroubek přestal být nebezpečný a nejednou byla trestní stíhání pozastavena a pachatelé propuštěni z vazby. Jen díky Babišovi Jourová na tom vydělala, ostatní byli doživotně zničení…

Teď s přesným časovým plánem se požádalo o vydání dvou čelných představitelů politického hnutí, které zcela určitě zvítězí.

Ať nikdo nehovoří o Babišových novinách. I novináři těchto deníků jako ovce už předpokládají, že Babiš bude stíhán a v situaci, kdy jej jmenuje prezident Zeman premiérem bude obviněným.

Možná bude, možná nebude. Ten Nevtípil je stejný parchant jako byl Kubice. Že zlikvidoval ve spolupráci se státní zástupkyní Machovou jednu firmu a že v zájmu Rittiga a spol. prosadili stíhání solidních podnikatelů nikomu nevadí.

Nevtípil je přece na správné straně politické barikády, chce zlikvidovat Babiše a politické hnutí, které má třikrát více podpory než kterékoliv jiné v této zemi…

To, že vydání je stejně dokonale časově připraveno, jako kdysi Kubiceho zpráva je nabíledni. Ba přesněji: Mnohem lépe.

Časově totiž nezbývá nic jiného než uprostřed mediální kanonády a nenávistných výkřiků Kalouska, Plíška, Fialy a přátelského pokyvování ČSSD a KSČM Babiše s Faltýnkem vydat trestnímu stíhání. Teprve poté bude zahájeno trestní stíhání, proti kterému je možné podat stížnost.

Ať bude o ní rozhodnuto, jak bude rozhodnuto, uskuteční se nové volby, kdy protibabišovská koalice doufá, že to stíhání někoho zlomí. No, já bych řekl, že ten časový podraz jedině Babišově hnutí, tak jako v minulosti rozhodně pomůže. Odhaduji to na 35% podpory v den voleb.

Babiš s Faltýnkem se stávají poslanci, předchozí obvinění se stává neúčinným a přichází čas prezidenta republiky.

Koho jiného v demokracii, ke které se ti antibabišovští demokraté tak hlásí, může prezident najmenovat? No přece toho, kdo uprostřed zběsilé protibabišovské kampaně vcelku nepřekvapivě zvítězí.

A následně to bude jako s tou Jourovou a desítkami dalších.

Najednou se začnou do obvinění vkrádat pochybnosti, což je logické, protože ten případ je starý 10 let a z toho 9 let byl naprosto v pořádku.

Země politicky bude rozdělena, tak jako jsou USA nebo Polsko.

Ale jinak to nejde. S těmi ubožáky od Kalouska, Fialy, Bělobrádka a Zaorálka to prostě dál nejde. Musí být poraženi a natvrdo.

A správný policajt Nevtípil by si měl rychle zopakovat, zda náhodou v případu rodiny Sittových se nedopustil zneužívání pravomoci úřední osoby.

Takže na rozdíl od jiných, vidím to dobře. Alespoň se vyčistí vzduch.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…