Jiří Vyvadil: My tomu mizerovi Putinovi dáme...A bude plakat

27.01.2015 13:29

Německý prezident Gauck mne uvedl ve zmatek, když dnes uvedl, že za desetitisíce vyvražděných a umučených může vlastně Německo. Je mi 60...Ale snažím se. Vstřebávám nové informace. A snažím se přeorientovat.

Jiří Vyvadil: My tomu mizerovi Putinovi dáme...A bude plakat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Je pravda, že vlastně nevím, kdo byl agresorem a kdo poraženým, jak říká ukrajinský premiér Jaceňuk. Podle něho Rudá armáda okupovala mírumilovné Německo humanisty Adolfa Hitlera a samozřejmě ještě mírumilovnější Ukrajinu Štěpána Bandery, který nechával potencionálně - ale naposto  chybné děti Poláků, Volyňských Čechů, atd, prostě té verbeže ostnatým drátem přivazovat ke  stromům. Strom je život a ti parchanti si toho nevážili. Poláci vidí věci správně, ideologicky, ale ti Češi jak říkal přítel Heydrich jsou smějící se bestie a nevěří. A ani zu Schwarzenberg už na ně nestačí....Měli být  vylikvidováni, ale časově to nevyšlo, přišli ti odporní barbaři z Východu, ti Rusové,  jak říká naprosto přesně šéfredaktor Echa Balšínek a zabránili tomu.

Je ostudné, že jsem dodnes neměl na stole jasná fakta, které předložil ministr zahraničních věcí Polska – to jméno mě jaksi vypadlo – no prostě génius. Byli to to přece  Ukrajinci, kteří v čele s národním hrdinou Banderou osvobodili Osvětim před katany z rudé Moskvy, kteří se lstivě vydávali za jakási vojska SS. Vždyť Osvětim osvobodil 1. ukrajinský front Rudé armády...

Mám jen drobný  a pokorný problém: A neosvobodil Osvětim vlastně 1. českoslvenský armádní sbor generála Ludvíka Svobody? Ten byl přece také součástí toho ukrajinského frontu. Ale nevím, zda toto mohu s ohledem na naše závazky k Německu a USA říkat.  Raději budu mlčet, hodnoty a závazky k EU a USA jsou svaté. 

Je správné, že jsme tomu parchantovi Putinovi ukázali, zač je toho loket. Chtěl by mizera přepisovat historii. Ale to mu neprojde...

Představte si, že ten zločinec tvrdí, že jakási Ruská armáda měla rozhodující podíl na osvobození Evropy...

Und  Parteigenossen, ptám se otevřeně od čeho ?

Vždyť my všichni víme, jak to bylo : Stalin jen lstivě využil nenálady  několika malých neuspokojených jedinců v Evropě a obrátil kritiku nesprávným směrem.

A řekněme si to otevřeně, proti přátelům lidu Hitlerovi, Banderovi a dalším.

Teď do toho přišel ten Gauck a najednou říká, že za nějaký holocaust může Německo. A co ten Putin ? Ten vyjde bez trestu? Ani náhodou.

Teď, když se vše svobodně a demokraticky, s plným respektem ke svobodě projevu objasnilo, je zcela jasné, že ne v imperiální Moskvě, ale v humánním Berlíně, který po celé 20 století šířil naději, lidství a pokrok,  je třeba oslavit 70. výročí vítězství nad ruským fašismem.

A Putin, ať se třese - Osvětim je zcela prázdná.

My mu dáme, holoubkovi. A bude plakat.

Ještě pozná hodnoty euroamerické civilizace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Jiří Vyvadil

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…