Jiří Vyvadil: Nastává lámání chleba a kuňkavé přitakávání EU, USA či NATO ohrožuje naše české národní zájmy

29.11.2015 16:41

Prohlášení Přátel Ruska v ČR a Alternativy pro Česko k politice appeasementu Západu vůči islamistickému a agresivnímu Turecku...

Jiří Vyvadil: Nastává lámání chleba a kuňkavé přitakávání EU, USA či NATO ohrožuje naše české národní zájmy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

S krajním nesouhlasem obě naše iniciativy sledují počínání české vlády, zejména jejího předsedy vlády Bohuslava Sobotky k nedělnímu summitu EU – Turecko s cílem liberalizace vizové politiky a veřejné miliardové korupce při údajném řešení uprchlické krize cestou dávkování (tzv. kontinentů uprchlíků) na území Evropy.

Turecko se dnes stává největším bezpečnostním a kulturním ohrožením pro evropskou civilizaci a tento region a je mnohem nebezpečnější než tzv. islámský stát.

Turecko je dnes státem, kde hodnoty sekularizace jeho zakladatele Atatürka byly dramaticky opuštěny, prudce narůstá islamizace a odpor a  nenávist Turků obyvatelstva proti nám všem.

Zatímco islámský stát je na území Evropy zcela izolován na pro něj příznivé stoupence, organizační infiltrace Turecka do evropských, ale i světových struktur z něj činí v současné etapě nejnebezpečnějšího nepřítele.

Členství Turecka v Nato a jeho agresivní politika,  podporovaná USA, Německem či Velkou Británií, která se projevila nejen při naprosto bezprecedcentním  sestřelení  letadla Su-24 , ale i vyvražďováním kurdského národa se silnými genocidními rysy, organizovaná podpora islámskému státu a dalších spřátelených islamistických sil v Sýrii a Iráku, stejně jako brutálním potlačováním demokratické opozice musí u demokratických evropských národů mít jedinou odpověď:

Turecko a jeho současné podporovatele  Baracka Obamu, Angelu Merkelovou a Davida Camerona je třeba v zájmu evropských národů izolovat.

Je třeba plně podpořit politiku Ruska, která se stává jediným ochráncem našeho světa před islamistickým barbarstvím.

Vláda České republiky projevuje až úděsný nedostatek poučení z historie a chce nás jako tupé stádo vést na porážku.

V dnešní domě nastává lámání chleba a kuňkavé přitakávání  Evropské unii, USA či NATO ze strany zejména Bohuslava Sobotky, které se projevuje v řízené a podporované imigraci, ignorování nebezpečí islamismu a konkrétně nyní i naprosto absurdní a amorální snaze ke spolupráci s Tureckem, ohrožuje naše české národní zájmy, náš národ, naši budoucnost. 

Politika apeasementu Západu již jednou přivedla tuto krásnou zemi na pokraj zničení a  je neomluvitelné, že se česká vláda tak zaslepeně a ochotně sama na této politice chce podílet.

Varujeme českou vládu.

Zdánlivý klid, který zatím panuje, je zřejmě už jen  dočasný.

JUDr. Jiří Vyvadil
zakladatel skupin
Přátelé Ruska v České republice
Alternativa pro Česko

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …