Jiří Vyvadil: Nemocná Marks – Tominová, ale i ti další...

26.02.2015 20:30

Jsem aktivní nevěřící, ale frajery papeže s celosvětovým pohledem jsem vždycky bral. Jan Pavel II. byl nepochybně skvělý, ale František je mi možná ještě bližší svou lidskou normalitou. Škoda až jednou nebude. Jeho výrok: Teorie genderu je jako jaderná hrozba, nemá chybu.

Jiří Vyvadil: Nemocná Marks – Tominová, ale i ti další...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Teď do toho zase přišla bláznová Marks – Tominová s povinným střídáním mateřské dovolené. Ten její chlap musí být určitě pod pantoflem. Ale oba si to uměli zařídit. Ona je ministryní, on je někde náměstkem ministra. U ČSSD být někde viditelný a lísat se k předsedovi, zajistí žít 4 roky va vatě a bez nějakých zvláštních schopností a tři služební auta do rodiny.

Marks –Tominová kdykoliv vystoupí budí dojem, že vůbec neví, o čem je řeč. Ale on to není dojem. Jí zřejmě vůbec nezajímají sociální problémy těch statisíců lidí. Ty řeší jen z povinnosti, že asi musí.

Ona miluje právě tyto blbosti, genderovou vyvážennost, v první fázi muž střídající se v péči o batole, v druhé fázi kojící s přídavným mechanismem.

Řeknu to na rovinu. Když se stále hovoří o hodnotách Západu, tak vidím adopce dětí homosexuály, genderovou vyváženost, vývoz demokracie cestou agresivních útočných válek bez schválení Rady bezpečnosti, případně převraty arganizované USA jeko příspěvek k demokracii, případně obranu jednoho disidenta, ale naopak ignoraci sociálních práv, či útlak žen v Saudské Arábii.

To všechno jsou ty hodnoty Západu a já jasně říkám, že se s nimi neztotožňuji.

Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, říkal Havel a proto tak láskyplně miloval humanitární 3 měsíční bombardování Srbska, včetně školek a nemocnic, či vylhanou válku v Iráku, která byla hrubým porušením mezinárodního práva, stála staticíce mrtvých a podle expertů přinesla vestup současného islamismu.

Havel,Marsková-Tominová, Schwarzenberg, Dienstbier, Kalousek a 99% našich novinářů.

Marksová – Tominová je jen jedna z nich. Nemocná. Ale nemocní jsou všichni.

Psáno pro blog idnes.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Vyvadil

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

12:26 Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

Dnes nepíšu glosu. O smrti se glosy nepíší. Dnes chci ještě několika svými řádky vzpomenout na Mirka…