Jiří Vyvadil: Putin je za vodou. Největším padouchem Západu se stal Trump

24.01.2017 19:31

Putin, putin, putin… Mohl za vše. Za to, že v Evropě narůstá napětí, že Angela Merkelová pozvala statisíce Syřanů bez jakýchkoliv podmínek do Evropy a Německa zvláště, že ti Ukrajinci na Východě jsou vlastně Rusové a do EU rozhodně nechtějí, za to že národy už začaly být unavení z těch lží a her a chtěli se osvobodit z té kazajky EU.

Jiří Vyvadil: Putin je za vodou. Největším padouchem Západu se stal Trump
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Putin byl  zločinec, případně nový Hitler, případně válečný zločinec, případně diktátor a já nevím co ještě..

Stačila jedna inaugurace, Američané si zvolili prezidenta, který vidí věci reálně a reálně je nazývá.

A už se říká mnohem intenzivněji „Trump zločinec, případně nový Hitler, případně diktátor a já nevím co ještě...“

Blaží mě slova Trumpa, že nepoužívá slovo svoboda a demokracie. Kolikrát je použili Bush, Clinton či Obava a kolik miliónů tím skončilo svůj život a kolik zemí bylo porobeno.

Jestli existuje nějaké poučení z těch bezmála 30 let od roku 1989, pak jedno: Mluví-li západní politik o hodnotách, o svobodě, o demokracii, pak je objektivně lhář, v tom lepším případě a vrah v tom horším.

Je skvělé, že se Trump stal prezidentem. Putin už nemusí vůbec nic říkat jako nedávno, když pronesl „Jsem představitel multikulturní země, jako není žádná jiná, ale naše hodnoty  a pravidla jsou přirozené a  platí pro každého. Když jakýsi západní soud osvobodí migranta, že znásilnil malého chlapce s odůvodněním, že ten migrant nechápal, že ten chlapec to nechtěl, protože mu nerozuměl, pak tyto hodnoty Západu my odmítáme…“

Opakuji znovu: Když jsme viděl feministky oblečené do rozevřeného dámského přirození jako výraz svobody projevu a odporu proti tomu odpudivému Trumpovi, pak – a věřím že je nás drtivá většina – jasně držíme palce Trumpovi, aby jim to nandal.

Soros dal do toho 100 miliónů dolarů s cílem svrhnout ho. A to je jen to, co víme

Je dobré, že si chlapi rozdělili úkoly.

Trump si nejdřív uspořádá své prioritní úkoly: posílení Británie při jejím odchodu z EU, nějaký modus vivendi s Mexikem, kde ovšem ty statisíce nelegálních migrantů by přirozeně měli odejít, otázka  Izraele, která je v USA, pro nás leckdy nepochopitelně úkolem číslo 1.

No a Putin může pokračovat ve své veleúspěšné anabázi na Blízkém východu…

Západní politici od leva do prava, u nás i takový Dolejší, jsou jako děti. Nadávají na Trumpa, kde mohou a vztekají se, že s nimi až tak moc, resp. vůbec nechce hovořit…

Vladimír Putin je náhle sem tam líčen dokonce neutrálně.

Výborně...

Putin je za vodou. Největším padouchem Západu se stal Trump...

Jiří Vyvadil

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…