Jiří Vyvadil: Slávku, kdy si hodíš mašli? Už je čas…

25.05.2017 12:48

Kdo si přečetl výsledky průzkumu agentury Median a nepatřil ke stoupencům ČSSD, musel vypuknout ve smích. Ten výsledek nemá chybu.

Jiří Vyvadil: Slávku, kdy si hodíš mašli? Už je čas…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

ČSSD, která odstartovala nejbizarnější volební kampaň směřující k likvidaci nejúspěšnějšího, a tedy i nejpopulárnějšího politika současné doby, tj. Andreje Babiše poklesla o 4% na 14%, zatímco ANO sice pokleslo o 1, 5%, ovšem dosahuje triumfální vedení s 26%, což byly zpravidla vynikající výsledky, které dosahovala ODS a ČSSD ještě v dobách, kdy – a právem – byly nejsilnějšími stranami v zemi.

Takže Babiš měl být zlikvidován a rozdíl mezi ANO a ČSSD je neskutečných 12% ve prospěch Babišova hnutí.

Ale nejen to: Zatímco Sobotkova ČSSD dramaticky poklesla, všechny další opoziční strany na krizi, kterou Sobotka odstartoval jen vydělaly a každá z nich si připsala 0,5% -1% ve svůj prospěch, nikoliv ovšem v tom směru, že by například pravicové strany TOP 09 či ODS nějak zásadně mohly zasáhnout do boje.

Je k smíchu, že zejména ČSSD,TOP 09 či ODS, jejichž politici tady pochodovali a volali, jak je třeba odstranit Babiše z politiky, zcela zjevně by vládní koalici dohromady nedali. A mezi námi i další totální hňup Bělobrádek, který o sobě tvrdí, že na rozdíl od Babiše a (Kalouska???) je mužem budoucnosti, té budoucnosti moc před sebou nemá. Jeho dvoukoalice se STAN by k radosti opět většiny občanů v této zemi neprošla do Sněmovny…To blaží…

Ale ještě k ČSSD. Jestliže tato strana po třech týdnech svého soustředěného boje na odstranění Babiše klesla nejvíce ze všech politických stran a jestliže KSČM už jen o 0,5 % je za ní, je to fakt na mašli, nebo na Bohnice a nejen pro Sobotku, ale pro celé vedení ČSSD, že toho idiota ver svém čele stále podporuje.

(Mimochodem a jen na okraj. Včerejší výzkum Medianu není první, i podle výzkumu agentury Phoenix Research z minulého týdne samozřejmě vede ANO a druhá ČSSD je s výrazným odstupem)

Nazval jsem Bohuslava idiotem a záměrně…

Je to reakce na onen zběsilý měsíc, kdy Sobotka a jeho věrní v podobě Chovance, Zaorálka a dalších odstartovali tak nechutný hon na Babiše, že i ti, kteří by jinak Babiše nemuseli, mu rozhodně hodí hlas…

Ta míra nenávisti, lží a zloby, kterou zjevně na pokyn agentury, která prohrála volby už Clintonové, vypouštějí každý den samozřejmě nese ovoce…

Říká se tomu : Hrozny hněvu…a prožíváme ji každý… Sobotku, Zaorálka, Chovance okamžitě vypínám, protožo vím, že jediným jejich poselstvím hned v první větě bude lež, nenávist a zloba

Komické je sledovat, jak se činí naše média, zejména prosobotkovská a prokalouskovská ČT. Stále znovu a znovu si zvou fanatické protizemanovské a protibabišovské experty typu Fendrycha, Doležala, Peheho, Pečinky a ti zcela odtrženi od reality vidí Sobotku vítězného a Babiše či Zemana pod zemí.

Že lidé této země to vidí absolutně jinak a s přibývajícími útoky jejich podpora Babiše i Zemana bude narůstat, nechápe ani Česká televize ani oni.

Ale vraťme se k našemu milému Slávkovi.

Tu stranu zcela zlikviduje, tak jak ji kdysi málem zlikvidoval Vladimír Špidla.

Zatímco Špidla nakonec raději odstoupil a tím tu stranu zachránil, Sobotka se zbavil všech schopných a vytvořil neprodyšný autoritativní režim v celé straně, takže zůstane.

Zcela na rovinu, hodit by si mašli, třebas i jen pomyslně, by si měl.

Je to nejhorší předseda ČSSD v celé její historii.

Je to zároveň nejnebezpečnější předseda ČSSD v celé historii.

Ačkoliv v této zemi si téměř nikdo nemyslí, že by měl být budoucím předsedou vlády, on je o tom přesvědčen a spolu s ním jeho nohsledi.

Pomoci jemu i ČSSD už není.

Jiří Vyvadil, zakladatel skupiny „Babiš premiérem, Zeman prezidentem“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…