Jiří Vyvadil: Voliči ČSSD a KSČM mají sehrát roli užitečných idiotů proti svým zájmům. Vzbouří se?

12.05.2017 19:15

Říká se tomu zrada… To, co Bohuslav Sobotka připravuje už několik měsíců a čemu s otřesnou shovívavostí přikyvoval na poslední schůzi Poslanecké sněmovny Vojtěch Filip, tedy dva pánové, kteří se veřejně stále pokládají za předsedy levicových stran, a co směřuje k tomu, aby v příští vládě zasedly pro každého levicového voliče dvě nejodpudivější strany, TJ. ODS a TOP 09, nelze nazvat jinak než zradou.

Jiří Vyvadil: Voliči ČSSD a KSČM mají sehrát roli užitečných idiotů proti svým zájmům. Vzbouří se?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

U těchto pánů (soudruhů) prostě převládl moment zoufalství z vlastní neschopnosti: neumí vést své strany k tomu, aby je široké pásmo středolevých a levicových voličů bralo za své zastánce a v proudech směřovali k ANO a hrozilo, že utrpí žalostný volební výsledek. Koneckonců ten poslední průzkum TNS Aisa s 12% pro ČSSD a 10% pro KSČM byl zničující. A proto začali útočit na toho, kdo je pro silnou část levicových voličů daleko přijatelnější než oni.

A tak se čile zapojili do akce na odstranění nejsilnějšího a  po celé funkční období trvale  nejpopulárnějšího politika ČR Andreje Babiše.

To, co prováděla Poslanecká sněmovna, bylo obdobou Kubiceho zprávy, a protože Chovanec, kudy chodí, tudy vyhrožuje, jak někoho policie bude stíhat, dá se očekávat, že jeho policie už dostala politickou zakázku stíhat a stíhat.

A ať minstr vnitra neříká, že ne. Výkřiky z jeho úst po stíhání Babiše jsou v podstatě už trestným činem zneužívání pravomoci úřední osoby…

Ale budiž. Ono na něho také dojde.

Co ovšem levicového voliče doslova muselo nadzdvihnout, že ti, kteří v této zemi ukázali, jak se to dělat nemá, tj. představitelé ODS a TOP 09 a kteří ani za tři a půl roku nepřesvědčili voličskou veřejnost, že by si svým vlastním výkonem zasloužili převzít vládní odpovědnost s jasným souhlasem současného předsedy vlády si pochodovali po Sněmovně, naparovali se a vykřikovali : Andrej Babiš nebude v žádné vládě.

Vůbec je nezajímá, že jsou politickými desperáty. Vůbec nereflektují, že  jednoho z nich, tj Kalouska 75% populace pokládá za nejvíce nenáviděného politika ČR  a  druhého z nich, který jako tlučhuba vyhlašuje, jak s Babišem zatočí,  tj Fialuj celá ¼ voličů nezná… a na rozdíl od Babiše, který měl naposledy 57% podpory, on má mizivých 20%

A pochodují po Sněmovně a hovoří o demokracii a boji proti nedůvěryhodnému Babišovi, který zatím po celé tři roky nad nimi drtivě vítězil.

Člověku s historickou pamětí se pomyslně otevírá kudla v kapse.

Je to vzpoura neschopných.

A u Sobotky a Filipa zároveň zrada na zájmech levice…

Levicoví voliči by se měli vzbouřit a říci Sobotkovi a Filipovi:

TAK TAKHLE NE.

NEBUDEME PŘIPRAVOVAT PRAVICOVOU VLÁDU.

NEJSME OVCE A SPOČÍTÁME VÁM TO U VOLEB

CHTĚ NECHTĚ TO LOGICKY HODÍME ANDREJOVI…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty