Josef Liška: Před druhým, rozhodujícím kolem volby prezidenta ČR

20.01.2018 19:32

Tato výzva je určena vám všem, kteří si stále zachovávají svoji vlastní soudnost a selský rozum.

Josef Liška: Před druhým, rozhodujícím  kolem volby prezidenta ČR
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební urna

Dobří lidé,

tato výzva  je určena vám všem, kteří si stále zachovávají svoji vlastní soudnost a selský rozum.

Je   připomenutím  pro  převážnou většinu našich slušných spoluobčanů, kteří dosud  samostatně myslí, mají vlastní úsudek a umí  rozlišit pravdu od zamýšlené  lumpárny.

Toto sdělení je vážně určeno pro  38 % voličů, kteří v předchozím kole volby zůstali doma a samozřejmě pro  nadpočetnou skupinu občanů, kteří určili vítěze v 1. kole.

Vážení spoluobčané, vaše hlasy nesmí chybět teď v rozhodující etapě. Při posouzení kandidátů usilujících o prezidentský titul, většina prokázala svůj vlastní, zdravý úsudek. 

K volbě Jiřího Drahoše se teď chystají jeho příznivci spolu s aktuálně zmanipulovanými voliči odmítnutých  kandidátů v 1, kole.

V těchto dnech se spojuje a organizuje všehoschopná smečka z řady dosud neúspěšných uchazečů k  soustředěné ofenzivě proti Miloši Zemanovi. Dohodli se spolu velice rychle a bez zábran přihazují miliony korun ve prospěch protikandidáta Drahoše. Peníze od Horáčka, Bakaly a jiných podivných zbohatlíků, vynaložené na mediální masáž, mají přesvědčit prosté lidí, které jindy nazývají lůzou, aby dosadili svými hlasy k moci Drahoše.

Společným cílem je odstranění Miloše Zemana jakýmkoli způsobem.

Před 1. kolem předvedli podvodný leták s pobídkou „Zemana nevolte, automaticky postupuje do druhého kola“ nebo falešnou ukázku televizního vystoupení M. Horáčka v duelu s prezidentem Zemanem.

Vymyslet a použít nemravnou lumpárnu není pro některé z nich žádný problém. Nedovolme jim to!

Jistě se od skupiny „Kavárna“ dočkáme dalších, dokonalejších, sprostých způsobů, jak pošpinit Miloše Zemana. Vadí jim jeho zřetelně projevované názoy i skutky na zachování národní suverenity s vlasteneckou tradicí. S nelibostí vnímají jeho kladný vztah k Rusku a v té souvislosti také jeho opakovanou kritiku diktovaných sankcí  v oblasti ekonomiky. V poslední době v prezidentských projevech dominuje nezakrývaný odpor k sílícímu diktátu EU o kvótách přijímání migrantů z islámského světa.

Uchazeč o prezidentský úřad J. Drahoš by podle svého prohlášení neměl problém přivítat podobně jako jeho dobrá známá A. Merkelová tisíce příchozích migrantů z islámského světa. Poslechněme si, jak se bude chtít Jiří Drahoš vykroutit z pravděpodobně položené otázky v duelu s prezidentem Milošem Zemanem.

Drazí spoluobčané, nenechme si namluvit, že pravomoce českého prezidenta jsou nevýznamné. Ztratíme-li (nedej Bože) v této pohnuté době, kdy účelově probíhá moderně řízené stěhování národů Miloše Zemana – ztratíme naši státní samostatnost a vytrvalého, moudrého obránce českých národních zájmů. Pokud právě teď svorně nespojíme své hlasy, stane se představitelem naší země skutečně jen kladač věnců a bude mu dovoleno jen to, co odpovídá představám těch, kteří si ho, jako poslušnou loutku vybrali. Přičiňme se, aby se to nestalo.

Dobří lidé, v 1. kole prezidentské volby jste rozumně odmítli mnohé uchazeče o úřad hlavy státu. I když nás tato sebranka považuje za hlupáky a lůzu, máme uchovánu paměť.

Dosavadní práce českého prezidenta doma i v zahraničí je zárukou národní svobody. 

Všichni občané naší vlasti, všichni kteří umíte ocenit přímé, čestné, otevřené, srozumitelné jednání - vy, kteří umíte ocenit prokazovanou úctu k naší národní historii, ale i vy kteří umíte odpouštět prominout a tolerovat některá podružná vyjádření s nimiž jste někdy třeba nesouhlasili,  vy, kteří přesto dokážete ocenit převažující dobré skutky  a rozvážné konání prezidenta při řízení státu…

Vy všichni, kteří jen tak snadno neskočíte na vějičku sladkých slov a naivních slibů novodobých kariéristů, spojte své hlasy ve 2. kole volby ve prospěch jistoty, že naše vlast zůstane a bude skutečně naše.

Dejte svůj hlas, důvěru i další příležitost již osvědčenému Miloši Zemanovi, prezidentu České republiky.

Josef Liška,
Vlastenecké sdružení antifašistů

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty