Karel Světnička: Šikanuje mě s maniakální posedlostí odpovídající fanatismu psycholožky a pedagožky

14.02.2017 20:36

Podávám podnět k šetření na Paedr. Jitku Čadovou. Jmenovaná mne neustále vytrvale obtěžuje písemnostmi s nepravdivými a pravdu zkreslenými skutečnostmi. Činí tak s důslednou šikanozní maniakální posedlostí odpovídající fanatismu psycholožky a pedagožky - objevuje se tvrzení, že psycholog a pedagog také nemusí být profese, ale mnůže to být i diagnoza. Cítím se jejím jednáním být ohrožovaný, proto podávám podnět zda se svým jednáním nedopustila naplnění skutkové podstaty trestného činu nebezpečného pronásledování podle §354 trestního zákoníku.

Karel Světnička: Šikanuje mě s maniakální posedlostí odpovídající fanatismu psycholožky a pedagožky
Foto: Archiv
Popisek: Ilustrační foto

Ví velice dobře, že jsem tělesně postižený invalida s roztroušenou sklerozou, který se nesmí nijak ničím rozrušovat - to by mohlo vést k nevratně nenapravitelným zhoršním mého zdravotního stavu. Tudíž podnět i zda se nejedná o pokus o ublížení na zdraví. Vše se dělo a děje na Koleji Hvězda Univerzity Karlovy na Praze 6.

Upozornil jsem písemně na její jednání i jejího nadřízeného Ing. Jiřího Macouna - ředitele Kolejí a Menz Univerzity Karlovy , a to i s upozorněním na jeho oznamovací povinnost podle §8 odst. 1 trestního řádu. Není mi nic známo, že by splnil tuto svou povinnost, tudíž podávám podnět i na něj. Nejen pro zneužití pravomoci úřední osoby, ale s ohledem, že jako nadřízený prokazatelně musí vědět o všech těchto skutečnostech, tak jestli se i nějak nepodílí v této činnosti, případně i dalšími trestnými činy.

Stejně tak kontrolní dohledovou činnost prokazatelně plní rektor Univerzity Karlovy prof. Milan Zima. Také vše ignoruje přes mnohá písemná podání.

U něj může být motivací skutečnost, že přiznal svou prodejnost ke zločinné komunistické straně, aby z toho měl prospěch, a na druhé straně ví, že jsem členem Konfederace politických vězňů, navíc s právem na Ocenění III. odboje. Zimova "tichá podpora" se projevila ignorováním předpisů. kdy jsem písemně upozornil na protipředpisové diskriminační postupy proti zahraničním studentům v programu Evropské unie - Erasmus. Pak hlavně po podivnostech s nakládáním s investičními prostředky z Evropské Unie při rekonstrukcích na Koleji Hvězda na Praze 6 (- zda nejde o naplnění skutkové podstaty podle §260 - Poškození finančních zájmů Evropské unie.. Toto písemné upozornění upravila na koleji Hvězda studentka s trvalým bydlištěm v Prostějově Karolína Janků (6 rok má studovat psychologii). Měla úpravu písemnosti slíbit někomu z Grémia kolejních rad Univerzity Karlovy. Je dost možné, že za tuto úpravu ji bylo slíbeno že na Obvodním státním zastupitelství na Praze 6 ji bude přikryto" vyšetřování podnětu na její prokázanou zpronevěru. (Originál, upravovaný studentkou Janků, mám)
 U Zimy může jít o zneužití pravomoci, podíl na nebezpečném pronásledování, a v případě možného "Poškození finančních zájmů Evropské unie" může také jít o podvod. "

Intenzivní nebezpečné pronásledování Čadovou její nadřízení nijak neřeší. Dokonce jsem musel nadřízeným na moji ochranu před jejím nebezpečným pronásledováním napsat: 

"Když jsem několika kolegům právníkům předložil písemnosti vedoucí Čadanové z posledního půl roku kterými mne obtěžovala svými útoky evidentními nepravdami a nesmysly, ohodnotili to tím, že ji chybí chlap, a že asi se mstí za to, že jsem nevyhověl jejím tomu odpovídajícím choutkám. Kategoricky odmítám s ní cokoli tohoto druhu mít. V žádném případě o ni nestojím! Nejsem žádný gerontofil! Uznávám, že když byly , pro mne překvapující, náznaky zájmu někdy ke konci letního semestru, svůj odpor k jejím zájmům jsem ji nedal jednoznačně najevo. Vnímal jsem to jen jako naivní hloupý pokus ženy v pokročilém věku, která příslušná činnost hodně chybí, a tak to zkouší, kde to může vyjít. 
Žádám Vás o zjednání nápravy a vysvětlení ji, že je nevhodné, aby se mstila za neuspokojení jejich tužeb. Ba co víc, aby tyto uspokojená hledala mezi klienty - studenty, kteří ji živí svými platbami za ubytování. Zatím ji zkuste z FKSP zajistit chlapa." 


Netuším, jestli tak bude spokojena, protože se roky psychologicky a pedagogicky zabývala různými oblastmi mezilidských vztahů, tak tam mohly být vztahy opravdu ve všech oblastech lidské činnosti, včetně soukromí. Nelze vyloučit, že  v nynějším "žensky pokročilém věku" si to třeba chce zkoušet na, třeba na klientech, kteří ji svými prostředky živí? Zatím nemám odpověď, co bylo pravou příčinou jejího vyhazovu z místa generální ředitelky Mediační a probační služby.

Vzhledem k tomu, že Čadová roky pracovala v různých pozicích Mediační a probační služby, včetně místa ředitelky na generálním ředitelství, než byla odejita, vznáším námitku podjatosti, aby její činnost nešetřili nebo nedohlíželi na vyšetřování osoby, které s ní dříve přišly služenbě do styku. Už se mi to jednou písemností potvrdilo, že se snaha o krytí její trestné činnosti - tehdy to byla zpronevěra.

Poznámka autora:

Zkoušel jsem postupy podle správního řádu, ale byly mi posílány odpovědi s nepravdivými, či pravdu zkreslujícími skutečnostmi. Jak ze strany rektora Zimy, tak i Ing. Macouna. Mnou žádané nahlédnutí do spisu na dokumentaci, která vedla k nepravdivým, či pravdu zkreslujícím skutečnostem, mi nebylo povoleno. Podnět, s ohledem na možnost škody (§260) nad 500 tisíc Kč., podávám i na Městské státní zastupitelství v Praze. Vzhledem k obrovské šíři případného nebezpečí ovlivňování vyšetřování, díky dřívějším širokým aktivitám Čadové v naší justici, přidávám do kopie i další orgány, které by měly dohlédnout na příslušná vyšetřování.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Milan Knížák: Fiala podporuje Babiše

10:14 Milan Knížák: Fiala podporuje Babiše

Glosa Milana Knížáka.