Karol Hrádela: ČSSD skutečně asi splnila, co nám občanům slíbila, jenom to nějak nevidím

16.12.2016 18:32

Karol Hrádela na Facebooku

Karol Hrádela: ČSSD skutečně asi splnila, co nám občanům slíbila, jenom to nějak nevidím
Foto: Facebook Karola Hrádely
Popisek: Karol Hrádela

ČSSD skutečně asi splnila, co nám občanům slíbila, jenom to zřejmě svojí chybou nějak nevidím, nebo si spíše úsilí představuji jinak.

Stačí připomenout slova volebního programu pro Parlamentní volby: "Budeme usilovat o výrazné snížení finančních plateb státu v rámci církevních restitucí tak, aby náhrada byla přiměřená a skutečně spravedlivá. Nepřipustíme vydávání majetku, který církve v únoru 1948 již nevlastnily. Zvážíme možnost daňových asignací, jež by v budoucnu mohly být využity i pro financování církví." Jakým výsledkem se toto úsilí projevilo ví asi nejlépe předseda ČSSD a zakladatel Křesťansko-sociální platformy ČSSD nebo i její volební manažer.

Poraďte mi, skutečně je pravdou, že: "Problém ČSSD je, že splnila vše, co slíbila. Ve volbách rozhodne, jak si poradíme s Babišem, říká volební manažer strany", nebo to není pravda? Někdo by možná spíše řekl, že řeči se vedou a voda teče, případně slibem nezarmoutíš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…